Şimdi Ara

Kazada Suçlu kim Sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi Yolların ikisi de cadde olarak geçiyor benim ki çift yönlü cadde ödeki ise tek yönlü cadde. cadde olması sorun olmaz dimi arkadaşlar ?
  • çift yönlü cadde öncelikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

Birebir krokideki kazanın aynısını2009 yılında yaşadım. Adam benim araca sağ arka taraftan çarptı. indi özür diledi tüm hatayı kabul etti direk ödeyeyim filan dedi, bende saf saf sen niye ödiceksin rapor tutalım sigortan ödesin diye ısrar ettim. Rapor tuttuk suçu bana giydirdiler. Yol sağdan gelenin hakkıymış. benim yolun anayol olduğunu güzel belirtemedik mi nedir anlamadım

banada böyle dediler hatta o kadar haklıyım ki dediler ki olay yerini değiştirelim %100 haklı olacağın yer yapalım dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

Birebir krokideki kazanın aynısını2009 yılında yaşadım. Adam benim araca sağ arka taraftan çarptı. indi özür diledi tüm hatayı kabul etti direk ödeyeyim filan dedi, bende saf saf sen niye ödiceksin rapor tutalım sigortan ödesin diye ısrar ettim. Rapor tuttuk suçu bana giydirdiler. Yol sağdan gelenin hakkıymış. benim yolun anayol olduğunu güzel belirtemedik mi nedir anlamadım

banada böyle dediler hatta o kadar haklıyım ki dediler ki olay yerini değiştirelim %100 haklı olacağın yer yapalım dediler.

Valla bu konuda tecrübe çok önemli hocam millet işin kurdu olmuş artık bizim kesin dediğimiz sonucu daha gelmeden bilenler vardı. Kaza yerini değiştirip sağlıklı bir sonuç alabilirmisiniz bilemem ama böyle durumlarda arayabileceğiniz tecrübeli birini bulup kaza anında rapora yardım etmesi için çağırmak faydalı olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.