Şimdi Ara

Kazakistanda Yaşam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Ruslardan pek farkları yok acayip sovyet özlemi var adamlarda.

Milliyetçilik duygularını devlet kazaklara aşılamış artık rusya işgali o topraklarda zor zaten ruslardan nefret ediyorlar araştır bak sovyet döneminde yapılan etnik ayrım nedeniyle her iki ırk birbirine kin kusuyor vikipedi öyle yazıyor.

Hiç kazakistana gittin mi veya kazakla konuştun mu?ruslardan hiç bir farkı yok dış görünüşleri farklı bitek.kazakça bilen bile yok nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Milliyetçilik duygularını devlet kazaklara aşılamış artık rusya işgali o topraklarda zor zaten ruslardan nefret ediyorlar araştır bak sovyet döneminde yapılan etnik ayrım nedeniyle her iki ırk birbirine kin kusuyor vikipedi öyle yazıyor.

Hiç kazakistana gittin mi veya kazakla konuştun mu?ruslardan hiç bir farkı yok dış görünüşleri farklı bitek.kazakça bilen bile yok nerdeyse.

Evet bir kazakla konuştum o söyledi devlet milliyetçiliği ön plana çıkarıyor ve rusçaya deil kazakçaya yatırım yapıyormuş yani genç nesil milliyetçi ve gerçek kazaklardan olucak.

• Bu arkadaş farklı konularda da Kazakistan'a gittim, Türkler'i sevmiyorlar falan demiş. Burada duyduğu şeyleri gidip millete kendisi görmüş gibi anlatıyor. PES!
  • Nursultan Nazarbayev sağolsun milliyetçi politikaları sayesinde kazaklar rus işgalinin enkazlarından yavaş yavaş arınıyorlar.
  • Kazak lideri nursultan nazarbayev gibi mhp nin basinda olsa ulke baya iyi olurdu.

• bldoy kullanıcısına yanıt
    hacı zevklerimiz aynıymış bende kazak kızlarını seviyom çok hoşlar tatlılar hatta bitane gördüm açılıp red yediğim kıza benziyodu onada açıldım oda reddetti nasip değilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

+1 ruslardan nefret eden kesimler var

Kazak arkadaşım vardı, türkçe öğrenmiş bir şekilde sohbet ediyorduk. Rusları sevmediklerini ilerde türkiyede yaşamak istediğini falan söylüyordu.
  • Yere düşen kazakları napıyosunuz?

• Kazakizastanlı insanlar alıngan oluyor. Birisine çikolata verdiğin de sen beni obez yapıp öldürmek istiyorsun diyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: HakeZaa

hacı zevklerimiz aynıymış bende kazak kızlarını seviyom çok hoşlar tatlılar hatta bitane gördüm açılıp red yediğim kıza benziyodu onada açıldım oda reddetti nasip değilmiş

Eğer oraya gidersen ülkelerinde daha iyi tavlarsın sanaldansa zor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.