Şimdi Ara

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
212.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Whoppix

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bu laguna degilmi

quote:

Orjinalden alıntı: emrahsaral

Aşırı Hız+Alkollu Araç Kullanmak+Kurallara uymamak
    =
     !!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

SUV yada MVP tarzı bir araca benziyor

170'le kaza yapan bi Tuareg o araç kardeş.İbresi 170'de takılı kalmış.Sürücüsü de kazada hayatını kaybetmiş.O süratlerde hiçbir aracın güvenli olması söz konusu değildir malum.

• maşallah nası bi konuymuş her sezon yeniden hortlamış ibretlik, acayip fotolar olmuş.
  • acaba adamlar bu kazaları kaç km hızla yapıyorlar

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!
  • Millet boşuna yırtınmıyor hızlı gitmeyin yavaş gidin kurallara uyun diye ama nerdeeeeeeeeeeee
  • trafikde dikkatli olalım.
  • Allah korusun ibretlik görüntüler
  •  !!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

• bir kaç foto da ben koyayım
     !!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

• Arkadaşlar her ne olursa olsun isterse dünyanın en pahalı ve en sağlam arabası gelsin yinede durum değişmez aşırı hız yaptıktan sonra sonuç hüsranla biter.
  • lütfen herkez biraz daha dikkatli olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

bence bu herkimse rahmetli 200 km uzerinde buyuk arac altina girmis mercedesde olsa dayanmaz...
    Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

İşte bu da sağlamlığıyla ünlü Mercedses E serisi.

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

Mercedes E55 AMG 220 km/h ile tanker altına giriyor youtube da kaza sonrasında arabanın kamyonun altından çıkarılışı ve ibrenin takılı kaldığı hızın videosu var
    Ekleme:
    -Bu da videosu ;http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ca1c5e3d0d861f45a7c1bf689cc643e85eadd9cae7b1fbbcdb53b8d03ba745cb4050670af9ec9bb816683

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 6 Temmuz 2008; 17:05:31 >

• Bunları gördükten sonra inşallah bir tarafı kırık arabalarıyla makasa giren,sol şeriten motoru patlatırcasına ve egosunu tatmin etmek için milleti geçen,ne yapacağı belli olmayan,şahin,doğan,serçe gibi arabaları neredeyse Fast and Furious serisine katılacak şekilde "dizayn" eden apaçilere de ders olur.Mercedes,Audi,Bmw,Vw vs. hiçbir şey farketmiyor.Belli bir hızdan sonra hepsi korumasız bir teneke yığınına dönüşüyor.Gerçi insan soramadan da edemiyor,bu Mercedes'i alan adam böyle yaparsa,bahsettiğim kişilerin yapması normal gözüküyor...

Kazasız belasız sürüşler.
  • en sağlam en dayanıklı araba modeli bence landroverdir ve alman arabaları gerisi boş humermiş one ki yaww szi bir carpışma videosunu izleyinde görün dağılıyor koca jip en sağlamı almanlarınki bence.konu dışı olacak ama bizim tarih hocası var adam hitlerden nefret ediyor 1 ay sonra adamda mersedes kompresor gördüm ne dünyadır bilemicemmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

İşte bu da sağlamlığıyla ünlü Mercedses E serisi.

!!KAZALI ARAÇ FOTOLARI!!

ya oyle bır abartılıyorkı yok sağlamlığıyla unlu yok xxx markanın cok guvendığı , bılmemne felan

bunların hepsı metal hepsının basına hersey gelebılır tamam ornek bısey yapıyorsunuz ama bole abartı yazılar yazmayın cocukları kandırır gıbı
  • Ya Çok Kötü gercekten ya
  • ya şu fotoğraflardan "en sağlam araba" olarak bildiklerimizi, audi mercedes bmw falan, foruma her girenin göreceği şekilde, reklamlar var ya 8 sn. içinde yönlendirileceksiniz falan, açılışa koyulması lazım.

çok ciddiyim bu konuda. ikiye bölünmüş mercedes bmw den sonra kimse bana sağlam araba falan demesin. hızın nasıl tehlikeli birşey olduğu ancak böyle anlatılabilir. hele o touareg bile o hale geldiyse...
  • bizde yol bile yok dogru durust adamlar yag gibi yolda kaza yapıp bu hale geliyolar.bizim yollarda daha felaket olur ne olur surat yapmayalım kimse üzülmesin.
  • Saatte 50 km ile kaza yaptığımızda üzerimize ginen güç tam 2 tondur. 150'yi düşünmek bile istemiyorum. Hız limitleri keyfe keder değil, belirli fizik kanunları göz önüne alınarak konulmuştur. Otobanlar deneme pisti değildir, hız limiti 120 km'dir. Reflekslerden bahseden bir arkadaş vardı, saatte 200 km ile giderken sol ön lastiği birden patladığında nasıl bir refleks gösterebilir acaba? Olay sadece size değil, etrafınızda size bağlı olmayan pek çok nedene bağlı. Lütfen sürat yapmayalım. Aşırı hız yüzünden kaza yapmış birisi olarak ben dersimi aldım, (Allah'tan kimseye birşey olmadan). Herkesin aynı dersi alması için bedelini ödemesi gerekmiyor.
    Saygılar
  • http://en.wikipedia.org/wiki/De_Lorean_DMC-12 alın size dünyanın en sağlam aracı tamamen çelik üretim netde araştırdım ama kaza yapmış fotosunu göremedim ,eğer gören varsa lütfen resmini eklesin çok merak ediyorum

edit:az önce youtube da test videoalrını buldum araç 2 ton ama testlerde ön takım pert (gerçi testlerde her araç böyle ama çelikten yapılma araçtanda aynı sonucu görmek garip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napalmrecep -- 14 Temmuz 2008; 19:19:06 >

• 3 tane not düşeyim ;

1- VW Toureg li fotolar ; O jip aslında o kadarda kötü durumda değildi.Lakin sürücü direksiyonla koltuk arasında resmen pres olmuştu ve af buyrun kafası gerçek anlamda patlamıştı.Sürücüsü yamulmuyorsam alkollü değildi ama çok yüksek süratle seyrederken kontrolü kaybetti.Arabayı bu hale itfayeciler getirdi sıkışan sürücüyü çıkarmak için.Dikkat ederseniz arabanın üstü bir konserve gibi özel makinalarla açılmış.

2- TIR - ufak jip fotosu : kaza São Paulo Brazilyadan .Araç Volkswagen Cross Fox.
    Soft fotoları için :http://www.car-accidents.com/2007-auto-crash-story/3-19-07-smart-car.html
    Sürücü kelimenin tam manasıyla param parça olmuş.

3- Ford - Mustang fotosu : Fotoşop olduğu ortaya çıktı.Digg miydi neydi orda yazıyordu.

Şahsi fikrimce : 90 km ile aynı şartlarda kaza yapsan elbette mercedes bmw ferrari vs. focus megane astra gibi arabalara göre çok büyük darbe almayacaktır.Ziraa bir yanda 100-150 milyarlık araba diyer yanda 30-40 milyarlık araba.Bu lüks arabalarda görünüş donanım vs. yanında güvenliğede para veriyoruz.
    Öte yandan 110-130 km den sonra hiç bir aracın güvenli olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.