Şimdi Ara

Kazançlarımı ufak ufak arttırmaya başlıyorum(30-31 Ağustos Kuponlarım...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 TL'mi pazar günü bir güzel trink attım cebe az gibi görünsede planlarım için yeterli bir miktar... :)

Fazla gaza gelmeden artık ufak ufak kuponlar yapıp arada 10-50 misli arası basıp paramı katlamayı düşünüyorum

Bugünkü kuponumu paylaşmak istedim olurda tutarsa bundan sizinde yararlanmanızı çok isterim

Barcelona-Villareal: H1---(1.60)+
    Qviding-Sundsvall: MS2--(1.40)+
    Atvdbrg-Hammarby: Üst-(1.50)+
    Aue-E.Cottbus: 02Ç.Ş---(1.27)+

5 Misli Kazanç: 21,33

30 Ağustos:
    Exeter-Plymouth: MS1--------(1.45)
    Tranmere-Port Vale: MS1----(1.65)X
    Bournemouth-Hereford: IY1-(1.90) üst seçimi de idealdir
    D.DCaxia-Americana: MS2--(2.00)
    veya garanti olarak 0-2Ç.Ş

5 Misli... Olası Kazanç: 45,45

------------------------------------------------------------------------------------------------

30-31 Ağustos Karışık:
    Exeter-Plymouth: MS1------------------(1.45)
    Bournemouth-Hereford: MS1-----------(1.45)
    Sirbistan-Italya (h6.50): MS1-----------(1.70)
    Yunanistan -B.Hersek(h5.50): IY1------(1.70)
    Litvanya-B.Britanya(h11.50): MS1-----(1.70)

5 Misli... Olası Kazanç: 51.64

Şans Melekleri hep yanınızda, kazancınız bol olsun. Kuponlar gelir ve sizde kazanırsanız tarifsiz bir mutluluk yaşayacağımdan emin olabilirsiniz Kendinizi aşan misli miktarlardan kaçınmanız SİZİN İÇİN ufak bir tavsiyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire34 -- 30 Ağustos 2011; 22:59:08 >

• 29 Ağustos Kuponu Gelmiştir

Ayrıca paylaşımımı görüntüleyip oynayan varsa,tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire34 -- 30 Ağustos 2011; 9:37:06 >
  • Yanlış anlama ama senin kendini dizginlemen gerekiyor, şimdi artarda iki kupon tuttu diye tüm yaptığın analizler doğru çıkacak değil, o yüzden sen yine dikkat etmeye devam et. Sakın yanlış anlama sadece uyarmak istedim sonra kendini kaptırdığın için pişman olma diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben messi gol atara 128 tl bastim 200 tl aldim
  • takip edeceğim. bende dün 90 aldım senin gibi garanti oynamak istiyorum. yarına düşündüğün maç varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

Yanlış anlama ama senin kendini dizginlemen gerekiyor, şimdi artarda iki kupon tuttu diye tüm yaptığın analizler doğru çıkacak değil, o yüzden sen yine dikkat etmeye devam et. Sakın yanlış anlama sadece uyarmak istedim sonra kendini kaptırdığın için pişman olma diye.

Haklısın dediklerine harfiyen katılıyorum. Bundan sonra yapacağım kuponum tutmayabilir her şey olur. Ama sözlerim içerisinde kritik 3 kelimem geçiyor ''Fazla Gaza Gelmeden''... Yani en uygun zamanlarda paylaşacağım kuponlarımı. Ayrıca hayatta en nefret ettiğim şeyde insanları yanlış yönlendiren kişilik sahipleridir.

Son olarak 30-31 Ağustos günleri Basketbol-Futbol karışımı kupon düşünüyorum. En az risklerin olduğu maçları seçmeye çalışacağım...

İyi bayramlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire34 -- 30 Ağustos 2011; 9:11:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

takip edeceğim. bende dün 90 aldım senin gibi garanti oynamak istiyorum. yarına düşündüğün maç varmı?

Senin için bir kaç maç çıkarmaya çalışacağım. Bugün gerçekten riskli ve para kaybedilebilecek maçlar çoğunlukta benim tavsiyem bugün 90TL'ne fazla dokunmamandır. Ama duramam iddaa şevkim geldi diyorsan, forumda bazıları gerçekten kaliteli kuponlar veriyorlar ben ayarlayamazsam bile değerlendirmeni tavsiye ederim. Risk almayı seviyorsan tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire34 -- 30 Ağustos 2011; 8:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire34

quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

takip edeceğim. bende dün 90 aldım senin gibi garanti oynamak istiyorum. yarına düşündüğün maç varmı?

Senin için bir kaç maç çıkarmaya çalışacağım. Bugün gerçekten riskli ve para kaybedilebilecek maçlar çoğunlukta benim tavsiyem bugün 90TL'ne fazla dokunmamandır. Ama duramam iddaa şevkim geldi diyorsan, forumda bazıları gerçekten kaliteli kuponlar veriyorlar ben ayarlayamazsam bile değerlendirmeni tavsiye ederim. Risk almayı seviyorsan tabi :D

Yok haftasonunu beklemeyi düşünüyorum. Bu günlerde kazanmak imkansız gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.