25 Aralıkta dijital kartlarla seçili internet sitelerinden alışverişe 50 puan veriyordu onu kazandım ama harcamayı nereden yapabilirim anlayamadım. Kartlar ve kampanyalar hakkında pek bilgim yok. Sadece seçili internet sitelerinde mi kullanabileceğim yoksa fiziki pos cihazlarından mağazalardan da kullanabiliyor muyum? |
Kazandığım Yapı Kredi puanını nerede kullanabilirim? (kampanya linkli)
-
-
wp geçen her yerde kullanılır google.com
hb n11 migros geçiyor
-
Puan kredi kartına mı yüklenmiş onu belirtseydiniz en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef world kullanım alanı diğerleri kadar geniş değil..
Belli başlı marketlerde veya en temiz çözüm arabanız varsa yakıt alarak kullanabilirsiniz.. -
gittigidiyor dediler ama orada olmadı, tl card ile sadece fiziksel kullanacağız heralde.
-
n11 de kullanılmıyor. dün denedim başarısız oldum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm n11 de kullanamayacağımı bildirdiler.
-
gittgidiyor
bim
Şok
Kipa
Özdilek
A101
Migros
Vatan
FLO
Daicman
Watson
Real
Metro
Carrefoursa
LCW
quote:
Orijinalden alıntı: RecepB10
Puan kredi kartına mı yüklenmiş onu belirtseydiniz en azından.Kredi Kartı.
Benim anlamadığım yanda migros var ordan gidip kullanabilecek miyim yoksa sanal marketten mi sadece?
-
gitgittigidiyorda önceden kullanıyordum. fakat şöyle bir durum vardır. World puanınızın alacağınız ürünün fiyatından yüksek olması gerekmekteydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aieo
gittgidiyor
bim
Şok
Kipa
Özdilek
A101
Migros
Vatan
FLO
Daicman
Watson
Real
Metro
Carrefoursa
LCWÖyleyse çok iyi ama kampanya sayfasında bu bilgiler yazmıyordu, nereden öğrendiniz bunları.
-
Bim'den demin alışveriş yaptım puanla bro
Online hangi sitelerde oluyor? HepsiBurada malesef denedim olmadı trendyol zati hiç bir banka puanı olmuyor
ben tam tersini denemiştim(ürün fiyatı puandan fazla olarak) şimdi tekrar baktım yanlış okumuşum, markette harcamazsam tekrar denerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gül_ym
Online hangi sitelerde oluyor? HepsiBurada malesef denedim olmadı trendyol zati hiç bir banka puanı olmuyorTrendyol gerçekten de hiç bir şeye izin vermiyor. Garantipay ile bile kullanamıyoz puanları.
-
Lcw mağazalarında kullanabiliyorsun, a101 market ve migrosta kullanabiliyorsun bildiğim kadarıyla.
Param kart alın %4 ile Param'a yükleyin nakit olarak çekin.
GittiGidiyorda sepette tek ürün olacak. Uygulama değil site üzerinden kullanılacak ve ürün puandan fazla olmayacak. Yani anlayacağınız uzun iş....
A101 de olduğuna emin misiniz bana yok dediler
Orada da sadece Vakıfbank world puan geçiyor yapı kredi geçmiyor
Var kullandım bugün
Benzer içerikler
- ucaklar hk dolandiriciliği
- trendyol parapuan nedir
- türkiye finans bonus nerede kullanılır
- ucuz kot pantolon nereden alınır
- joma krampon alınır mı
- telefon iade edilir mi
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
- amazon müşteri hizmetleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X