Bildirim
Kazandırio'dan 1GB hediye (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bedava PEPSİ MAX veya TWIST verecek hiçbir market bakkal yok bulamadım
ciplerden zaten biriken cips paraları da kimseler kabul etmiyor
kimse vermiyor başka şehirlerde hele istanbulda ankarada izmirde 1 tanecik veren varmı?
hadi ben uzun araştırma ve tlf görüşmeler sonucu inatla Burdurda bir tanecik cipspara kabul eden bir market buldum ama o da Pepsi max twist anlaşması yokmuş vermedi
twitterden o kadar çok bodoslama yazmıştım baktı PepsiCo olmuyor millet kazandıriO'ya ilgisi yok DolandıriO diye tonla şikayetvar.com da ve sosyal medyada kötü tepkiler içinde
iyisi mi bunların kayıtlı hatlarına 1 er GB vereyim demiş
ama cipsleri artık kimse yememiş!
pepsi max twist içememiş! -
teşekkürler -
Çok teşekkürler, hem Pepsi hem de interneti ekledik cüzdana
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thank you
teşekkür ederim.
verir ama alamazsın -
Cips kola vb haftalık paket nasıl kazananabiliriz hep günlük internet veya okey 101 çip çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 17 Ağustos 2020; 18:29:19 >
Yalnız tanımlanan internet operatör mobil uygulamada gözükmüyor,faturalılar dikkat etsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Ağustos 2020; 18:41:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynen Türk Telekom maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Ağustos 2020; 18:54:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cüzdan yaptım bende maç falan olunca kullanırım -
1 hatta alabildim, şimdi başka bir hatta denedim beklenmeyen bir hata oluştu yazıyor.
önce bende de hata verdi uygulamayı kapatıp tekrar açınca kabul etti teşekkür ederim paylaşan arkadaşa... -
Tek bir uygulamadan farklı yöntemlerle giriş yapıp ve farklı hatlar tanımlayıp da kazanabilirsiniz
Teşekkürler yararlandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X