Merhaba arkadaşlar, kazandığımız madalyaların oyunda bir etkisi oluyor mu? Yani kullandığım taknın isabet oranını, dayanıklılığını, hızını vb. etkiliyorlar mı?
kendim cevaplayayım bari sanırım bir etkisi var, dün KV1-S ile bir oyundaydım dolum süresi 16.54'tü. Oyun sonunda biçici madalyası aldım ve hemen arkasından girdiğim bir başka savaşta farkettimki dolum süresi 16.46 olmuş. Siz ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: faky
kendim cevaplayayım bari sanırım bir etkisi var, dün KV1-S ile bir oyundaydım dolum süresi 16.54'tü. Oyun sonunda biçici madalyası aldım ve hemen arkasından girdiğim bir başka savaşta farkettimki dolum süresi 16.46 olmuş. Siz ne dersiniz?
madalyaların bır etkısı olmaz, murettabatın % 100 değildir o tanktakı, murettabatın değeri yukseldıkçe atış suresı kısalır. buyuk kalıbre top tank surgusu ve havalandırma da alırsan kardeşler takımı eğitimide verdınmı murettabata o tankın atış suresı 13 sn cıvarına düşer
buna ilave olarak bu hafta kv-1s tanki dahil birkac tankta murettebat egitiminde 50% artis var. onun etkisi vardir.
iyi avlar.
quote:
Orijinalden alıntı: faky
Merhaba arkadaşlar, kazandığımız madalyaların oyunda bir etkisi oluyor mu? Yani kullandığım taknın isabet oranını, dayanıklılığını, hızını vb. etkiliyorlar mı?
oyunda etkisi yok, millet kassın oynasın diye konmuş bir hadise.