Şimdi Ara

KAZANIPTA KAYIT YAPTIRMAYACAKLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 puan aşşa yukarı 80-100Bin kişi ettiğine göre sen düşün onuda ..nerden mi biliyorum bir arkadaşım tercih edip kazanıp gitmedi 140 bindeydi 2 sene sonra puan kesilmedigi için aşşa yukarı aynı puanla 48.bininci oldu

@Anarchitekt eyvallah kardesım rahatladım sayenızde sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

30 puan aşşa yukarı 80-100Bin kişi ettiğine göre sen düşün onuda ..nerden mi biliyorum bir arkadaşım tercih edip kazanıp gitmedi 140 bindeydi 2 sene sonra puan kesilmedigi için aşşa yukarı aynı puanla 48.bininci oldu

ama ilk 50 bin şansım oluyor herhalde çünkü ham 450 puan 50 binlerde değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan yumlu

quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

30 puan aşşa yukarı 80-100Bin kişi ettiğine göre sen düşün onuda ..nerden mi biliyorum bir arkadaşım tercih edip kazanıp gitmedi 140 bindeydi 2 sene sonra puan kesilmedigi için aşşa yukarı aynı puanla 48.bininci oldu

ama ilk 50 bin şansım oluyor herhalde çünkü ham 450 puan 50 binlerde değilmi

447 alan arkadaşım 22.bindeydi tm de ..Alan dışı için net birşey söyleyemem

• Kayıt yaptırmayacağınız, gitmek istemeyeceğiniz yerleri niye yazarsınız ki?
  • quote:

bende kayıt yaptırmazsam 24 puan kesilecek.sizce bu 24 puan tm alandışında ne kadarlık bir sıralama düşüşü yapar.

kayıt yaptırmazsam 24 puan kesilecek ne demek yaa. kayıt yaptırırsan kesilmeyecek mi ne farkedecekki kazandıysan kayıt yaptırsanda yaptırmasanda seneye sınava girdiğinde puanın kesilecektir.
  • Boğaziçi işletmeyi kazandım ama kayıt yaptırmıcam, çünkü ben girne amerikan üniversitesine girmek istiyodum, seneye girne amerikan için tekrar hazırlancam
  • ben de anlamıyorum ama umarım ege ye gitmeyen kayıt yaptırmayan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirolAvci

Boğaziçi işletmeyi kazandım ama kayıt yaptırmıcam, çünkü ben girne amerikan üniversitesine girmek istiyodum, seneye girne amerikan için tekrar hazırlancam

Neden Girne Amerikan?

Ek yerleştirmelerde tercih etmeyi düşündüğüm için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Boğaziçi işletmeyi kazandım ama kayıt yaptırmıcam, çünkü ben girne amerikan üniversitesine girmek istiyodum, seneye girne amerikan için tekrar hazırlancam

Neden Girne Amerikan?

Girne ekolü diye bişey duymadın mı yoksa sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemon1

quote:

bende kayıt yaptırmazsam 24 puan kesilecek.sizce bu 24 puan tm alandışında ne kadarlık bir sıralama düşüşü yapar.

kayıt yaptırmazsam 24 puan kesilecek ne demek yaa. kayıt yaptırırsan kesilmeyecek mi ne farkedecekki kazandıysan kayıt yaptırsanda yaptırmasanda seneye sınava girdiğinde puanın kesilecektir.

bir soru soralım dedik içine ettin ha vous le vous avec moi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Neden Girne Amerikan?

Girne ekolü diye bişey duymadın mı yoksa sen ?

Duymadım, aynı Boğaziçi ekolü diye bişey duymadığım gibi..

• quote:

sen girne amerikanı hayatta kazanamazsın boşuna hazırlanma.boğaziçinin puanı nerde girne amerikan nerde.1 kişilik kontejan açıyorlar mış türkiye 1. si için eğer o kayıt yaptırmazsa oraya kimseyi almıyorlarmış yani unut girneyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Boun İktisat kazandım kendimi üni okumaya hazır hissetmediğim için yaptırmıcam büyük ihtimalle. Bi arkadaş da gs hukuk kazandı o da bu forumdan, onu da Harvard'a kabul ettiler, o yüzden yaptırmayacak kesinlikle.

Abi hani aramızda kalacaktı bu, niye anlatıyorsun? Bunca insan içinde açıklanır mı bu hiç!
  • kazanıpta kayıt yaptırmayan çık-maz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 26 Ağustos 2010; 13:47:35 >
  • marmara sosyoloji -ing- kazandım ama gitmeyecegim ist sbf kamu yönetimi hedefim aobp 60 idi şimdi 30 olacak ama çalışmak lazım
  • kayıt yaptırmayacak onlarca arkadaşım var
  • ege astronomi ve uzay kazandım kayıt yaptırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ege astronomi ve uzay kazandım kayıt yaptırmıyorum.

bide yaptırsaydın
  • quote:

20 puan beni 50 k dan 81 k ya attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

ege astronomi ve uzay kazandım kayıt yaptırmıyorum.

neden bence hoş bölüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.