Şimdi Ara

Kazık mı yedirmişler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz fiyati yüksekmis cünkü bundan yaklasik 3 sene evvel fiyati 475 ytl fiyati canak dahildi
  • d-smart sadece cihaz fiyatı 330 ytl zaten 120 ytlde çift çanak ilave et 450+vade farkı 12 ayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: musener

Birkaç tane sorum daha var;
    1.Forumdada gördüm bu soruyu ama cevabı tam olarak verilmiş deil: Bu d-smart ı aldıktan sonra kartını çıkarıp normal uydu gibi kullanabilirmiyim?
    2.Yine forumda gördüm:D-smart alırken gelen recieverlar aynıdır denilmiş.. Ama bazı arkadaşlar da "goldmaster recieverlı d-smart" aldım diye bahsetmişler.

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılar...

1.kartı çıkarınca sadece uydudaki fta kanalları izlenebiliyor.d smart kanalları ve interaktifler izlenmiyor(lütfen kartı takın diyor)bence kart yerinden çıkmasa iyi olur.çünkü altın sarısı renginde olan yer(smart cartta)çizilirse çalışmıyor.
    2.d smart ların farklı markaları var.(nex,sunny vb)

• Vade farkı olur doğal diyen arkadaşlar neyin vade farkı 70-80 ytl? Piyasada 280-320Ytl arasına 6-12 taksit yapılarak D-Smart kutusu alınabiliyor yani bu paranın ortalama 300ytl'sine vade farkı koyması saçma. Geriye kaldı çift çanak +2lnb+kablo+işçilik=120 ytl gibi bir tutar eder şimdi bu satıcı 120ytl içinmi bu kadar vade farkı alabiliyor??? Böyle işi fazla bilmiyor diye müşterisini kazıklayan adilere haram olsun o paralar. O tutarın taksitli tutarı 450 ytl civarı olmalıdır.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Son olarak sorduklarından ilki kullanırsın ama ne gerek var:)
    Evet D-smart kutularının farklı markaları var ama şuanda piyasadaki tüm D-smart kutuları aynı özellikte sadece marka farkı var ama alırken garanti koşulları en iyi olan markayı seçsen daha iyi olur..
  • arkadaslar bıse dıcem bence cıdden kazık yemıs yada ben ucuza aldım sunny marka yenı makıne ve cıft canak hersey dahıl 380YTL ve ınanamıyacaksınız 12 TAKSITe aldım ben mı cok ucuza aldım yoksa dısarıda baska yerlerde cok mu pahalı..SUNNY yenı makıne hem hemde cıft canak hemde 12 taksıt bıde bu fıyata 380 ytl ye...ben Adana'dayım baska sehırlerde bu fıyata mı acaba???sunny makıneyı bana 280e saydılar..baska markaların d-smartları 320ye satılırken sunny nıe bu fıyata satılabılıyo bılen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaalashan -- 25 Eylül 2007; 11:14:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaalashan

arkadaslar bıse dıcem bence cıdden kazık yemıs yada ben ucuza aldım sunny marka yenı makıne ve cıft canak hersey dahıl 380YTL ve ınanamıyacaksınız 12 TAKSITe aldım ben mı cok ucuza aldım yoksa dısarıda baska yerlerde cok mu pahalı..SUNNY yenı makıne hem hemde cıft canak hemde 12 taksıt bıde bu fıyata 380 ytl ye...ben Adana'dayım baska sehırlerde bu fıyata mı acaba???sunny makıneyı bana 280e saydılar..baska markaların d-smartları 320ye satılırken sunny nıe bu fıyata satılabılıyo bılen var mı??

çok iyi fiyata almışsınız.
  • arkadaşlar bu d-smart herşey dahil peşin parayla nekadara patlar bana?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.