Bildirim
KB 9.5 Nasıl Oluyor? (2. sayfa)
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
heroları hiç kaldırmamanı tavsiye ederim. 40-40 hero yap ve askeri fulleyip kb11 e geç önemli olan hero ve asker savunmayı basmak istesen herzaman rahatça basarsın 5 inşaatçıyla -
Aynen cehennemler ve diğerlerini istesem hemen alıp yükseltebilirim ama herolara yükleniyorum kraliçe 25 olacak, 30 a kadar basmaya devam edecem sonra barbara yüklenecem. -
Ben kb9 full olmuştum sadece duvar araştırma(gereksiz büyüler falan) bide herolar 21 21 kalmıştı. dedim hepsini fulleyip geçeyim. fakt sıkıldım öyle olunca köy fullken 2 ay sonra bastım kbyi. çok iyi ganimet çıkmaya başladı ve 1 ay içinde bütün duvarları 10 sonrada hepsini 11 yaptım. kraliçeyi hiç kaldırmadım şu an 38 oluyor. kralıda bazen kaldırdım oda 32 oluyor. 1 inşaatçıda full duvarda bekledi. 2 inşaatçıyla köyü geliştirdim. ordu kampları 2 2 kışlalar cehennem kulelerinide almıştım ben onlar. x yayları falan 2 inşaatçıyla zor oldu daha fullenmedi ama olsun araştırmamın önemli olanları fullendi duvarda full herolarda barbar kral full olana kadar şimdi köyde fullenir sonra kb 11 :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X