Her euw den türkiye ye geçişimde patch mi atacak mı oyun
Evet
Ya ben patch yüklemelerini yapıyorum ancak launcher daki "Oyna" butonu turuncu olmuyor, yani oradan ileriye gidemiyorum. Nasıl çözeceğiz onu bir bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Çağrı
Ya ben patch yüklemelerini yapıyorum ancak launcher daki "Oyna" butonu turuncu olmuyor, yani oradan ileriye gidemiyorum. Nasıl çözeceğiz onu bir bilen var mı?
Launcher ekranında thereısnourflevel yazıcaksın klavyeden (Bir yere yazılmıcak normal launcher açıkken yazıcaksınız) Böyle olunca Oyna butonu açılıyor ama yinede oyuna giriş gerçekleşmeyecektir. Şuan herkeste sorun var.
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlast
quote:
Orijinalden alıntı: Çağrı
Launcher ekranında thereısnourflevel yazıcaksın klavyeden (Bir yere yazılmıcak normal launcher açıkken yazıcaksınız) Böyle olunca Oyna butonu açılıyor ama yinede oyuna giriş gerçekleşmeyecektir. Şuan herkeste sorun var.
Sorun değil ki. Haftaya açılacağını belirttiler. Bekliyoruz.
thereısnourflevel yapınca giriliyor ama id şifre yazdıktan sonra girmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme