BİLİDĞİM KADARIYLA KE YE İCE AGE YÜKLENECEK YENİ SİLAHLAR YENİ ELBİSLER GELCEK WE ŞUAN Kİ EN ÜST SEVİYE İTEMLERİN FİATLARI İSTER İSTEMEZ DÜŞECEK BENDE ZARAR ETMEMK İÇİN NE WAR NE YOK SATTIM İCE AGE NİN GELMESİNİ BEKLİORUM SİZDE YAPIN DİYECEĞİMDE BENİMKİ SADECE BİR TEORİ :-D
baK anlatayım. Ice Age gelcek. yeni itemler çıkcak. uniq çıkcak mesela Uniq Dgger olsun. +0 ı 52 vursun. Özelliğide Lighningt yansın sadece. bu item +7 Shard yani 92 vuran Dagger dan daha pahalı oolur. Türk zekası bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Lotheery_
quote:
Orjinalden alıntı: sorunlukral
baK anlatayım. Ice Age gelcek. yeni itemler çıkcak. uniq çıkcak mesela Uniq Dgger olsun. +0 ı 52 vursun. Özelliğide Lighningt yansın sadece. bu item +7 Shard yani 92 vuran Dagger dan daha pahalı oolur. Türk zekası bu kadar
genemi banlandı bu eleman ya
gusel olur walla
bende satcak bişi olsa :D:D varda +7 bp'nin üstündekiler elimdekinide yaban ellere vermem zar zor buldum ben onu cypherda aynı şeyi 5 kere aldım sonuncu iyi çıktı gerisi dupe(bu ara güldüme bakmayın siz benim )
arkadas haklı yeni itemler vs. gelcegi için şimdiki degerli itemlerin piyasası düşcek
bencede katılıyorum arkadasa.. ne war ne yok satmak lasım
degerli neyim varsa herseyi paraya cevirdim :D 4,2 milyar para oldu
bence ice age gelmesine gerek yok piyasalar zaten dusuyor cunku dupe olayin dan sonra insanalarin paralari bitiyor yani alacagi itemi aldiktan sonra zaten otomatikmen fiyatlar dusecek mesela ben +8 md nin 680m kadar gordum bitane degili 3 - 4 tane ayri mercantta bi tek +8 shard dusmedi pazara
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
bence ice age gelmesine gerek yok piyasalar zaten dusuyor cunku dupe olayin dan sonra insanalarin paralari bitiyor yani alacagi itemi aldiktan sonra zaten otomatikmen fiyatlar dusecek mesela ben +8 md nin 680m kadar gordum bitane degili 3 - 4 tane ayri mercantta bi tek +8 shard dusmedi pazara
bundan 1 hafta önce dediğin fiyatlar biraz abartı olsada hemen hemen doğruydu.., ama simdi bi ara gir beramusa dudağın ucuklar +7 md 100m den giderken 250 m oldu ben bu dupecilerinn..........
üstüme +7 chitin set düzdüm +7 dual md aldım takılarımı +7 dex - +8 dex yaptım (bunlar 2 günde falan oldu md ler dışında)
ve şimdi sen bunları sat cıbıl kal diyosun
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
+8 shardıda ben dusurcem yakında
beramusda bir devaluayon oldu fiyatlar 5 katına cıktı bu arayı iyi degerledirenlerin kasalarında şimdi 100 gb var mınımum benım gıbı mallarda 60 gb lık malı tezgaha koyar hepsini satar elinde sadece 21 gb olur,ne bılıyım hic 21 gb olmamıstıkı bende char ın ustunde fazlasının tasınmayacagını bılmıyodum bılsemde sanırım satılmaz 21 gb olunca fazla item demiştim ama satılıyomus feci girdi ahali yakın bir zamanda mendil acıcam atarsınız 3 4 coins
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme