Şimdi Ara

Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.553
Cevap
73
Favori
63.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam internet sitenizdeki durumu açıklarmısınız.Neler oluyor ve tekrar ne zaman aktif olacaksınız.

Edit:Bence sorun sitedeki ürünlerin tanıtımında şuna iyi gelir buna iyi gelir tarzındaki açıklamalar.Sağlık bakanlığıda yasak olduğu gerekçesiyle uyarıda bulundu.Zenmate ile siteye erişilebiliyor ve ürün açıklamaları ile yapılan yorumların hepsi kaldırılmış.Umarım en kısa sürede aktif olur ve biz müşterilere aydınlatıcı bilgi verilir.

Edit2:Tahmin ettiğim gibi...

http://abphy.com/media/BOCvOANDk_n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 17 Aralık 2016; 23:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Rakiplerden birisi şikâyet etmiştir,ne olacak...

Sattığı ürün kaliteli değil burada kimse şikayet etmemiştir ama kapanmasının nedeni de vardır

5651 Sayılı kanun
    http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5651.pdf
    http://aidiyet.esb.org.tr/landpage?ms=http://www.atiserimarket.com/

Bu internet sitesi (http://www.atiserimarket.com)
    aşağıdaki karara istinaden 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından erişime engellenmiştir. (test)
    * SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nin 09-12-2016 tarih ve 18816847-000-166690 sayılı kararı

Merhaba hocam,

Sizin karın ağrınızı henüz anlayamadık, açık seçik hangi firmadan olduğunuzu yazarsanız yardımcı olalım.

"Sattığı ürün kaliteli değil" iddianızı bilimsel bir gerçeklikle destekleyebilir misiniz?

Destekleyemiyorsanız bu karakteriniz ve tıynetiniz hakkında az çok fikir vermiş olacaksınız forumdaşlara.

Sağlıkla kalın,

www.atiserimarket.com

• Merhabalar herkese,

Geçtiğimiz Perşembe günü maalesef eşi benzeri görülmemiş bir uygulama ile karşılaştık.
    Konu şu, mevcut düzenlemeler gereği şöyle bir yaptırım bulunmakta: "gıda ürünlerinin satışının yapıldığı noktalarda aynı zamanda bu gıda ürünün faydaları yazamaz"

Bugüne kadar hiçbir şekilde uygulanmayan bu yaptırım, her nasıl oluyorsa bizim için uygulandı ve websitemize 3 iş günü kapatma cezası verildi. Şu anda size 20 farklı websitesi gösterebilirim, hem satış yapıp hem de ürünün faydalarını içeren, Hepsiburada'sından N11'ine kadar, bizim ana rakipler olmak üzere.

Velhasıl, bu konuda anında Sağlık Bakanlığı'ndan bu cezayı bozan yazımızı aldık, Pazartesi günü Erişim Sağlayıcıları Birliği gerekli işlemi yapıp websitemizi tekrar kullanıma açacak

İLGİLİ BELGEYİ DE PAYLAŞIYORUM. Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

Alternatif link:https://postimg.org/image/f5g9n32zn/12a83f40/

Konunuz ürünlerimizle uzaktan yakından alakası bulunmuyor, ki halihazıda ürünlerimiz Tarım ve Gıda Bakanlığı tarafından verilen "Takviye Edici Gıda" belgesi ile her zaman olduğu gibi Eczanelerde satılmaya devam etmekte, Aktar ve Marketlerde olduğu gibi.

Buraya üşüşen, bürokratik yollarla yıldırma yolu izleyen bazı leş kargaları daha çok beklerler, glikoz şurubu ile, un ile yapılan pekmezleri satmaya devam ededursunlar, biz alnımızın teri ile faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Varsın birkaç gün bu tip bir manipülasyonla bizi aşağı çekebileceklerini sansınlar.

Soruları olan herkes buradan sormaya devam edebilir,

Selamlar herkese,
    www.atiserimarket.com (pazartesi açılacak ama DNS ile girilebiliyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.i.o.2.6 -- 18 Aralık 2016; 12:21:17 >

• Geçmiş olsun...Hayırlı işler dilerim...
  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Dinsizin hakkından imansız gelir, derler ya... Siz de bir blog sayfası açıp, ürünler hakkında ayrıntıları oradan verebilirsiniz, web sitenizde de satışa devam edersiniz...
  • Site engelli sorunu var devlet tarafından sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh olsun dıyorm ! Sıvak fırsatlarda yıl boyu sızı gormekten sıkıldım artk yonetıcıler soyle satıcılar ıcın baska bır baslık acsın yenı konular sızın gıbıler yuzunden gerıye dusuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Oh olsun dıyorm ! Sıvak fırsatlarda yıl boyu sızı gormekten sıkıldım artk yonetıcıler soyle satıcılar ıcın baska bır baslık acsın yenı konular sızın gıbıler yuzunden gerıye dusuyor malesef

Gözünüz aydın o halde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Geçmiş olsun...Hayırlı işler dilerim...

Teşekkürler hocam,

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Dinsizin hakkından imansız gelir, derler ya... Siz de bir blog sayfası açıp, ürünler hakkında ayrıntıları oradan verebilirsiniz, web sitenizde de satışa devam edersiniz...

Haklısınız hocam bu şekilde bir şey yapılabilir.

Ama çok orantısız bir ceza verildiğinden belki buna bile cesaret edemeyiz :/

Faydalarını herkes ısrarla soruyor, artık bir çare düşüneceğiz.

Teşekkürler desteğiniz için,

Selamlar
    Sipariş geçebiliyoruz siteden değil mi?
    Elimdekiler bitti, ben de tam pazartesi yeniden sipariş verecektim.
    Benim aklımdan birileri geçiyor ama şimdi dillendirmeye gerek yok :)

Geçmiş olsun, ticaret ahlakından yoksun kişiler her sektörde var maalesef. Bunun gibi ufak oyunlarla biryere varamazlar. Daima yanınızdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Oh olsun dıyorm ! Sıvak fırsatlarda yıl boyu sızı gormekten sıkıldım artk yonetıcıler soyle satıcılar ıcın baska bır baslık acsın yenı konular sızın gıbıler yuzunden gerıye dusuyor malesef

Sen ne gereksiz bir insansın böyle? Konuyu Gizle diye bir özellik var, görmek istemediğini kapatırsın olur biter. Git başka yerde tatmin ol.

• indirim kodları geçersiz güncellerseniz sipariş vericem.
  • Merhabalar tekrar,

Bugün sabahtan tekrar hizmete girdi sitemiz. Ancak yazabiliyorum:)

İndirim kodları vb. günceldir, zaten kapalıyken de sipariş verenler olmuştu kuponlar ile.

Herkese iyi haftalar

www.atiserimarket.com
  • Sipariş No: #8080

6 ay aradan sonra tekrar siparişimizi geçtik. Teşekkür ederiz.
  • Sipariş No: #7944

kargo bekliyoruz.

edit:17.30 eve geldim kargo gelmiş teşekkürler portakallı keçi boynuzu tadına baktım süper. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 20 Aralık 2016; 18:58:59 >
  • Sipariş No: #8109

kargoyu bekliyoruz.
  • Sipariş No: #8085

kargoyu bekliyorum.
  • Sipariş No: #7920

15 12 2016 siparişi.

kargo gecikti galiba.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.