Şimdi Ara

Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
73
Favori
63.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi organik olarak nitelendiriliyor link verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Hangisi organik olarak nitelendiriliyor link verir misiniz

Merhaba,

Bu ürünler organik sertifikalıdır:

670 gr Keçiboynuzu Özü:http://atiserimarket.com/670-gr-keciboynuzu-ozu.html
    300 gr Keçiboynuzu Özü:http://atiserimarket.com/300-gr-keciboynuzu-ozu-.html
    670 gr Portakallı Keçiboynuzu Özühttp://atiserimarket.com/portakall%C4%B1%20ke%C3%A7iboynuzu
    300 gr Portakallı Keçiboynuzu Özü http://atiserimarket.com/index.php?route=product/product&product_id=87

Diğer ürünlerimizde de herhangi bir katkı maddesi ya da glikoz şurubu eklentisi yoktur.
    Organik sertifikasyonu belirli etiket, şişe ve kapasite için alındığından yasalar gereği, aynı mamül olsa da etiketimiz organik olarak basamıyoruz diğer ürünlerde.

Teşekkürler

• Merhaba,

Dün 16'ya kadar verilen siparişlerin kargo takip numaralarını sistemden herkese gönderdim, kontrol edebilirsiniz.

İyi günler
  • Bende firmanın bütün ürünlerinden sipariş verdim. Özellikle üretim tarihleri çok hoşuma gitti neredeyse hepsi ortalama son birkaç ay içerisinde üretilmiş taze ürünler. Buraya gelip konuyu baltalayan kişilere itimat etmememizi tavsiye ederim. Firma yetkilisi gayet ilgili , kargo da sorunsuz şekilde çok hızlı bir şekilde geliyor. Diğer ürünlerden memnun kaldım , Keçiboynuzunun meyve haliyle satışa girmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Bende firmanın bütün ürünlerinden sipariş verdim. Özellikle üretim tarihleri çok hoşuma gitti neredeyse hepsi ortalama son birkaç ay içerisinde üretilmiş taze ürünler. Buraya gelip konuyu baltalayan kişilere itimat etmememizi tavsiye ederim. Firma yetkilisi gayet ilgili , kargo da sorunsuz şekilde çok hızlı bir şekilde geliyor. Diğer ürünlerden memnun kaldım , Keçiboynuzunun meyve haliyle satışa girmesini bekliyorum.

Afiyet olsun hocam,

Sevindik beğenmenize.
    Keçiboynuzu meyvesi yeni sezon ürünleri yaklaşık 2 hafta sonra çıkacak.
    Buradan bilgilendirme yapacağım.

İyi ve sağlıklı günler
  • Merhaba,

Dün 16'ya kadar sipariş verenlerin siparişleri dün kargolandı.
    Takip numaralarını az önce sistemden çıktım.

Bugün kampanyamızın son günü

100 TL üzerine %15 indirim için DONANIM
    50 TL üzerine 5 TL indirim için DONANIMKRG

Hayırlı cumalar
  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra kampanya yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Bundan sonra kampanya yok mu ?

Merhaba,

Yeni kampanya ile kısa bir süre içinde tekrar yer almayı planlıyoruz.

Kampanya ve satış yoğunluğu içinde geliştirmemiz gereken noktaları daha iyi gördük.
    Ayrıca daha iyi ve avantajlı bir kampanya kurgusu için de faydalı oldu bizim için.
    Açıkçası http://www.atiserimarket.com/ olarak ilk defa son kullanıcıya yönelik kampanyamız oldu.

Genel prensip itibariyle Eczane, Market ve Aktar kanalı ile çalışıyoruz.
    Eczanelerde Dr. Carob markası ile yer almaktayız.

Yakın zamanda haber edeceğiz, bugün 23.59'a kadar kampanyamız devam ediyor.
    http://www.atiserimarket.com/

Saat 16'ya kadar verilen siparişler bugün kargolanacak, kalanlar yarın kargolanacaktır.

Teşekkürler ilginiz için
    Bizi instagram'da takip edebilirsiniz:)https://www.instagram.com/keciboynuzu_mucizesi/
    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.i.o.2.6 -- 20 Kasım 2015; 11:49:16 >

• Merhabalar,

Ürünler elime ulaştı, çok teşekkür ederim. Tadını çok beğendim, oğluma da yedirdim kaşıkla.
    Bir de kampanya kodu ile tekrar işlem yapmak istiyorum ama izin vermiyor. Acaba kuponlar tek kullanımlık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımouse

Merhabalar,

Ürünler elime ulaştı, çok teşekkür ederim. Tadını çok beğendim, oğluma da yedirdim kaşıkla.
    Bir de kampanya kodu ile tekrar işlem yapmak istiyorum ama izin vermiyor. Acaba kuponlar tek kullanımlık mı?

Merhaba,
    Afiyet olsun, özel mesajlarınıza bakabilir misiniz?

Kupon kullanımı sınırsız, sanırım başka bir sorun yaşıyorsunuz halledelim.

Teşekkürler
  • Ürünler elime ulaştı. Kargodan kaynaklanan sorun olmuştu firma yetikilileri çok ilgiliydi. Hatta ürünü kargodan teslim aldıktan sonra dahi aradılar herhangi bir sorun var mı diye. Teşekkür ederim. Şimdilik keçiboynuzu özünü deneyebildim suyla karıştırarak ve gayet başarılı, içmeye doyum olmuyor :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebay

Ürünler elime ulaştı. Kargodan kaynaklanan sorun olmuştu firma yetikilileri çok ilgiliydi. Hatta ürünü kargodan teslim aldıktan sonra dahi aradılar herhangi bir sorun var mı diye. Teşekkür ederim. Şimdilik keçiboynuzu özünü deneyebildim suyla karıştırarak ve gayet başarılı, içmeye doyum olmuyor :).

Afiyet olsun hocam,
    Beğenmenize çok sevindik.

Teşekkürler
    İyi haftasonları
  • Bugün siparişimi teslim aldım. Paketlemenize hayran kaldım, kutuyla futbol oynasan içindekiler kırılmaz. Ambalajı açarken çok uğraştım

Henüz tadına bakamadım ama tattıktan sonra yorum yapacağım.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Bugün siparişimi teslim aldım. Paketlemenize hayran kaldım, kutuyla futbol oynasan içindekiler kırılmaz. Ambalajı açarken çok uğraştım

Teşekkürler

Biz teşekkür ederiz,
    Şimdiden afiyet olsun,

Mersin'den selamlar,
    İyi haftasonları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

quote:

Bugün siparişimi teslim aldım. Paketlemenize hayran kaldım, kutuyla futbol oynasan içindekiler kırılmaz. Ambalajı açarken çok uğraştım

Teşekkürler

Biz teşekkür ederiz,
    Şimdiden afiyet olsun,

Mersin'den selamlar,
    İyi haftasonları

Merhaba,

Keçiboynuzu özünü sade ve tahinle karıştırıp denedim. Çok beğendim.

Çörek otu yağını da sade olarak denedim, yoğun bir tadı var, başka birşey ile karıştırmaya gerek görmedim. Ayrıca saçıma da sürdüm. Saç beyazlaması ve dökülmeye karşı da faydalıymış.

İki ürün de başarılı, sonuçları da başarılı olur inşallah. Emeğinize sağlık.

Yeni kampanyalarınızı dört gözle bekliyorum.

Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

quote:

Teşekkürler

Biz teşekkür ederiz,
    Şimdiden afiyet olsun,

Mersin'den selamlar,
    İyi haftasonları

Merhaba,

Keçiboynuzu özünü sade ve tahinle karıştırıp denedim. Çok beğendim.

Çörek otu yağını da sade olarak denedim, yoğun bir tadı var, başka birşey ile karıştırmaya gerek görmedim. Ayrıca saçıma da sürdüm. Saç beyazlaması ve dökülmeye karşı da faydalıymış.

İki ürün de başarılı, sonuçları da başarılı olur inşallah. Emeğinize sağlık.

Yeni kampanyalarınızı dört gözle bekliyorum.

Selamlar

Afiyet olsun hocam,

Sevindik beğenmenize,
    Yakında yeni bir kampanya daha yapacağız.

Teşekkürler ilginiz için,

İyi haftasonları

• 1 çorba kaşığı keçiboynuzu unuyla tam buğday ekmeğini tavsiye ederim harika oldu. Üzerine güzel de bir trabzon tereyağı .
    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçiboynuzunun kurtlanmaması için yapılacak bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebay

1 çorba kaşığı keçiboynuzu unuyla tam buğday ekmeğini tavsiye ederim harika oldu. Üzerine güzel de bir trabzon tereyağı .

Müthiş görünüyor,

Elinize sağlık afiyet olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

Keçiboynuzunun kurtlanmaması için yapılacak bir şey var mı ?

Merhaba,

Keçiboynuzu meyvesinde kurtlanma değil de ona benzer kelebeklenme olur eğer uzun süre beklerse.
    Önerim hızlı tüketmeniz, eğer bol miktarda aldıysanız da derin dondurucuya koymanız ve yemek istediğiniz zaman bir gece önceden dışarı çıkarmanız.

İlaç sıkanlar da oluyor ancak biz kıyamıyoruz bu müthiş faydalı besine kıymaya:)

Yakında tüm Migros'ların meyve reyonlarında Kıbrıs tipi ballı Keçiboynuzu Meyvemizi bulabilirsiniz:)

www.atiserimarket.com

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.