Şimdi Ara

Keçiören, sincan, etimesgut, mamak gibi bir yerde yaşayıp psikolojisi bozulmayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

9-10 ay önce Ankara'ya taşındım bana göre Ankara'nın hemen her yeri aynı durumda insanları gerçekten psikolojik olarak rahatsız istisnasız bir tane mantıklı düşünen adam olmaz mı şu şehirde trafiğine araç sürücülerine değinmiyorum bile şuan or-an da oturuyorum ama gerçekten çok lanet bir yer sırf bu yüzden Ankara'nın en uzak yeri olan Mamak zirve kentten ev almayı planlıyorum herkes alma çok uzak dese de beni cezbeden yanı zaten şehrin dışında nispeten izole yerde olması...

Bilkent’e taşın hocam

Ben de beştepe’detim güya lüks yer ama alayı çomar buranın.

Alıntıları Göster
    oralar çok daha beter hocam enim olun

• ortaokul lise ankarada okumuş üniyi istanbulda okuyan biri olarak söylüyorum. Bu zamana kadar neden Ankarada kaldığımı sorguladım. Sırf babamın tayini yüzünden geldiğimiz bu yer kepazeliğin şekil bulmuş haliydi. Ne insanında hayır gördüm ne ikliminde. İstanbul gerek iklim gerek imkan gerek insan yönünden daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_cpu

9-10 ay önce Ankara'ya taşındım bana göre Ankara'nın hemen her yeri aynı durumda insanları gerçekten psikolojik olarak rahatsız istisnasız bir tane mantıklı düşünen adam olmaz mı şu şehirde trafiğine araç sürücülerine değinmiyorum bile şuan or-an da oturuyorum ama gerçekten çok lanet bir yer sırf bu yüzden Ankara'nın en uzak yeri olan Mamak zirve kentten ev almayı planlıyorum herkes alma çok uzak dese de beni cezbeden yanı zaten şehrin dışında nispeten izole yerde olması...
    Ben 5 yil oran'da yasadim hocam gayet guzel bir yerdi trafik sikintisi yoktu ama sonra sacma sapan residans projeleri sagolsun lanet bir yere dondu. Ozellike konsolosluklar bolgesi hala bos yanlis hatirlamiyorsam orasi da dolunca igrenc bir trafik olacak. Simdi ailem eryaman'da yasiyor gayet memnunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben varım sanırım, o da asosyallikten; sokağa çıkmadığımdan...
  • 26 yıl keçiörende oturdum ( bağlarbaşı mah ) keçiörenin her sokağını karış karış bilirim. 2 senedir eryamandayız huzur burda. it çakal kopuk yok. dışarda çıt sesi bile yok. sessiz sakin huzurlu. herkes kendi halinde. geceleri yürüyüş yapıyorum insanlar umursamıyor. keçiörende olsa hayırdır diyip dalarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.