Şimdi Ara

Kedi kısırlaştırma hakkında bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
27.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zanzolata

quote:

Orijinalden alıntı: papar

benim kedim cok kotu aglıyor kendini sevdirmiyor ve kızgınlık doneminde, param cok az ama acilen kısırlaştırmam gerek, hatta yarın sabah bunu yappmam gerek. lutfen bana 150 liraya nerde yaptırdığınızı ve memnun kalıp kalmadığınızı soyleye bilirmisizi?

Kendinde yapabilirsin bu işlemi evde.

Hocam hasta mısın? Ne demek kendin de yapabilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

benim kedim cok kotu aglıyor kendini sevdirmiyor ve kızgınlık doneminde, param cok az ama acilen kısırlaştırmam gerek, hatta yarın sabah bunu yappmam gerek. lutfen bana 150 liraya nerde yaptırdığınızı ve memnun kalıp kalmadığınızı soyleye bilirmisizi?

Adamın kedisi büyük ihtimalle erkek.Erkek kedilerde kısırlaştırma basit bir işlem evde rahatlıkla yapılır keskin bir bıçak ve biraz eterle yapılabiliyo ama dişilerde hiç denemedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın kedisi büyük ihtimalle erkek.Erkek kedilerde kısırlaştırma basit bir işlem evde rahatlıkla yapılır keskin bir bıçak ve biraz eterle yapılabiliyo ama dişilerde hiç denemedim.

adam satanist çıktı

• Veteriner hekimler neden var? Evde bir insana biraz eter ve bir neşterle operasyon da yapılıyor mu? Lütfen, yapmayınız. Yazmayınız... Her işi uzmanına bırakınız, bir de dişilerde denemedim yazmışsınız.

Operasyonun adı ne olursa olsun, hiçbir operasyon veteriner hekim olmayan kişiler tarafından, klinikler dışında gerçekleştirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 9 Mart 2012; 20:52:58 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son dönemde duyduğum en cahilce fikir.zannediyorum kimse ciddiye almaz.daha fazla yoruma gerek yok

• Bizim Arkadaş Erkek kedisini kısırlaştırdı Fiyatını sormadım ama direk eve getirdiler Zaten kendiler günün 17 saatini dinlenerek uyuyarak geçiren canlılardır.Arkadaşın kedisinin başına birşey takmışlardı sordum değişik bir yanıt verdi şimdi hatırlamıyorum Bilen varsa bende bu konuda bilgi sahibi olmak isterim.Hani düzgünce boşaltmak için şişenin ağzına birşey geçirirsiniz ya onun gibi birşeydi.Kedi yamuk yumuk yürüyordu 4-5 gün fln sonra düzeldi Bitek bunu söyleyebilirim Dişi Kedim ne oldu nede Dişi kedili arkadaşım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Bizim Arkadaş Erkek kedisini kısırlaştırdı Fiyatını sormadım ama direk eve getirdiler Zaten kendiler günün 17 saatini dinlenerek uyuyarak geçiren canlılardır.Arkadaşın kedisinin başına birşey takmışlardı sordum değişik bir yanıt verdi şimdi hatırlamıyorum Bilen varsa bende bu konuda bilgi sahibi olmak isterim.Hani düzgünce boşaltmak için şişenin ağzına birşey geçirirsiniz ya onun gibi birşeydi.Kedi yamuk yumuk yürüyordu 4-5 gün fln sonra düzeldi Bitek bunu söyleyebilirim Dişi Kedim ne oldu nede Dişi kedili arkadaşım oldu.

Başına taktıkları şey yakalıktır.elizabeth yakalığı.kedinin herhangi bir yerinin yalanmasını yada ısırmasını istenmediği durumlarda takılır.dişi kedi kısırlaştırmalarında bazen gerekli olabilir ama erkek kedi kastrasyonlarında genelde uygulanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 11 Mart 2012; 12:34:49 >

• Ya hala elizabeth mi takıyorlar hayvanlara ? Dikişsiz ameliyat yapan veteriner hekimler var. Hayvanların da psikolojisi bozulmaz hem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Bizim Arkadaş Erkek kedisini kısırlaştırdı Fiyatını sormadım ama direk eve getirdiler Zaten kendiler günün 17 saatini dinlenerek uyuyarak geçiren canlılardır.Arkadaşın kedisinin başına birşey takmışlardı sordum değişik bir yanıt verdi şimdi hatırlamıyorum Bilen varsa bende bu konuda bilgi sahibi olmak isterim.Hani düzgünce boşaltmak için şişenin ağzına birşey geçirirsiniz ya onun gibi birşeydi.Kedi yamuk yumuk yürüyordu 4-5 gün fln sonra düzeldi Bitek bunu söyleyebilirim Dişi Kedim ne oldu nede Dişi kedili arkadaşım oldu.

Başına taktıkları şey yakalıktır.elizabeth yakalığı.kedinin herhangi bir yerinin yalanmasını yada ısırmasını istenmediği durumlarda takılır.dişi kedi kısırlaştırmalarında bazen gerekli olabilir ama erkek kedi kastrasyonlarında genelde uygulanmaz

Çok iyi bi bilgi oldu saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevab Veremedi

Ya hala elizabeth mi takıyorlar hayvanlara ? Dikişsiz ameliyat yapan veteriner hekimler var. Hayvanların da psikolojisi bozulmaz hem :)

dikişsiz ameliyat derken? erkek kedide zaten dikiş atılmaz.yara kendi haline bırakılır.yakalığada lüzum yoktur.kendiliğinden iyileşir.antibiyotik yapılması şartıyla.dişi kedide ameliyat mutlaka dikişli olur.burada hekimin becerisi konuşur işte.tek dikişle konuyu çözen hekimler var.onlara yakalık takmaya gerek yok tabi.ama birde 3,4 dikiş atıldığı ameliyatlar var.onlara bu yakalık gerek olabilir yada pansuman dikişi atılır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.