Şimdi Ara

kedide salya akması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kedim 8 yaşında yaklaşık 7.8 yıldır bizimle yani 2 aylıkken felan aldık son 1 aydır salyası akıyor geçer sandım ama geçmedi durumum pek iyi değil zaten ben işteyken 5. kattan düştü çenesini kırdı çenesine platin takıldı baya pahalıya patladı oyüzden veterinere götürmeye korkuyorum artık doğrusu şimdi çenesinden salyalar akıyor ve çok kötü kokuyor ağzına dokundurtmuyor ama çenesine dokundurtuyor diş etlerinde hafif kızarıklık ve şişme var veterinere götürsem tahmini kaça patlar hazırlıklı gidiyim :S zaten şuanda çenesinde platin olduğu için sadece yaş mama yiyebiliyor günlügü 10 liraya patlıyor ama 8 yıldır benimle kıyamıyorum oyüzden abuk subuk şeyler yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evanors -- 11 Ekim 2014; 3:28:55 >

• kardeş, iltihap olabilir, sen yine de kontrole felan git, benim bildiğim ümraniyede fiyatlaı çok ideal veteriner var, Hayvana antibiyorik verilir, belki kana iltihap karışıyor , serum dahi gerekebilir.

bu arada migros'da whiskas yaş mama tanesi 1.12 lira idi, konserve 3 lira idi. 150 tane felan aldım valla. Bir daha gelmezdi o fırsat.

yakında migros felan varsa koş bak derim, whiskas poşet mamalar gayet f/p maması.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bakıcam saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.