< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedilerden bıkmış durumdayım! Çizilmedik yer kalmadı (4. sayfa)
-
-
Kedi ve köpek sokak hayvanı değildir...Gelişmiş ülkelerin hiç birinde sokaklarda bir tane bile başıboş kedi köpek göremezsiniz...
Sokaklarda kedi besleyenler özellikle de mama ile besleyenler iyilik değil kötülük yapıyorlar...Çünkü o mamalarda hayvanların sık sık üremesini sağlayan kimyasallar,hormonlar,v.b. maddeler var,hayvanlar ne kadar çoğalırsa bu mama üreticileri sizleri kullanarak paralarına para katıyorlar...Ama aynı zamanda da sizler hayvanların vücut dengesini ve sağlığını bozuyorsunuz...
Herkesin malı mülkü kendine göre değerlidir,kimse kimsenin o mal için ne kadar çalıştığını,ne zorluklarla,ne sıkıntılarla o malı edindiğini bilemez,dolayısıyla da kimse kimsenin malını sevmesini,korumasını eleştiremez...
Sonuç olarak kedi köpek beslemek isteyen var ise sokaklarda,onun bunun evinin,duvarının dibinde,komşunun camının altında değil hayvanı kendi evine alıp evinde besleyecek...
-
hayvan düşmanları ne güzel de bahaneler üretiyorsunuz. yok sokak hayvanı değilmiş de bikbikbik.. bu dünya insanın babasının malı değildir. gün gelecek insanlar bunu anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
-
https://forum.donanimhaber.com/hyundai-tucson-2015-ve-sonrasi-ana-konu-drive-your-way--106030662-428#151041144
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende kedi çiziklerinden mağdurum valla daha 3 aylık sıfır arabanın kaputunu 4-5 yerden çizmişler malesef garajımda yok araba sürekli dışarda.Pasta cila yaptırsam sadece kaputa çizikleri giderir mi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak hayvanı diye bir kavram kullanmak bile hayvanları aşağılamaktır. ne demek sokak hayvanı? köpeğin yeri sahibinin yanıdır, himayesidir. köpek doğal bir tür değildir, ıslahla yapay seçilimle oluştuğu için doğada, sokakta kendi başına kalamaz zaten. kalırsa da aha böyle pislik içinde, çamur içinde, içi dışı bakteri kene pire içinde 5-6 yıl yaşar sonra çarpar bir araba çöp konteynerına atılır gider. bu köpeğe yakışır bir yaşam değildir, hele çeteleşip insanlara saldırmaları akıl izan alır şey değildir.. hayvansever olacağım derken kendinizi kaybetmeyin.
Ayrıca bu konuda ahkam kesmeden önce işin bilimsel tarafını araştırın lütfen. ne yapmış acaba bu sorunla uğraşan diğer ülkeler?
Bir de arkadaşın dediği gibi iki tane gelişmiş ülke gezin. hakikatten bu forumun en büyük sorunu bu yahu.
-
ee napalım uyutalım mı köpekleri? hayvan severler yıllardır şu hayvanları kısırlaştırın diye bas bas bağırdı ama kimse dinlemedi. zamanında etkili şekilde kısırlaştırma uygulanmış olsa zaten sayıları git gide azalmış olacaktı. ama yoook siz illa öldürmek yok etmek derdindesiniz çünkü hayvan sevmiyorsunuz.
-
Sen akşam 1 kilo pirzolayı gömerken iyi, biz buna bilimle çözüm bulalım derken "hayvan" sevmiyoruz :)
Ben hayvansever bir insanım da, sizin gibi bilimden, toplum sağlığından, çözüm üretmekten bir haber popülist insanları sevmediğim kesin.
-
senin gibi çakma hayvan severler yarın kedileri de katleder ondan sonra ortalık fareden geçilmez duruma gelir. bir siz biliyorsunuz.. bana bilimden anlayan üstün insan havası atma arkadaşım. çözüm kısırlaştırmak diyoruz sen ise katletmek diyorsun.
ayrıca benim üç yıl önceki mesajıma üstelik sana bir sataşma olmamasına rağmen cevap verip neden beni kışkırtıyorsun sanyın aynştayn bey?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Kasım 2024; 9:19:37 > -
Benim arabamı sıfır aldığımdan beri kediler üstünden inmezler. Çok şükür hiç çizik yok. Kediler tırnaklarını çıkarmıyorlar diye biliyorum. 3 buçuk yıl oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 14 Kasım 2024; 9:44:53 > -
Ben konuyu yeni sandım, tarihlere bakmadım, birisi güncellemiş.
Haksız da değilsin neden salça olduysam. bak ben bir kere bi katletmekten bashetmedim ki buna karşıyım, mor saçlı yüzünde nur pir kalmamış teyzeler gibi katletmek diyorsun diye yalana başvuruyorsun. sizin gibilerin ilacı doğrudan kolluk kuvvetleri, hatta önce sizin gibi toplum sağlığından bir haber popülistlerin toplatılması lazım. muhattap aldığım için kusura bakma hocam.
-
aman hocam bir daha beni muhattap alma çünkü senin yoğun şekilde bilimsel iletilerin beni boğuyor. haydi bye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X