Şimdi Ara

kedim hamile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kedim hamile sanırım 2. ayı oluyor hep hırlıyor bir yerlere saklanıyor anladığım kadarıyla yavrulayacak yer arıyor ? yanlışmıyım ? ben bu hayvana nasıl yuva hazırlayabilirim ve neden hep hırlıyor normal bir şeymi ?

• Merhaba, merak edilecek birşey yok benim kedim'de 2 ay oluyor doğuralı Siz Ellemeyin. Zamanı Geldimi dolanmaya başlar veya yanınıza gelir miyavlar. 2-3 gün daha bekleyin doğurmassa sorun olabilir 2. ayı olduğuna göre Veterinere ihtiyac duyulabilir.
  • hocam şu soruyu birkaç kez sordum kimse cevaplamadı kedi beslemenin iyi yanları ve kötü yanları nelerdir
  • kedim doğurdu şuanda nedensiz bir mutluluk var içimde 3 tane yavru :D

Simone
    evde oyuncu bir tüy yumağı dolaşıyor beni en kötü durumumda bile rahatlatıyor bu canlılar kötü yanı çok fazla tüy döküyorlar onun dışında çok akıllı canlılar zaten hayranım bu kedilere bence hayvanlar arasındaki en asil canlı kedigiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: katilbalinayiyenpenguen

kedim doğurdu şuanda nedensiz bir mutluluk var içimde 3 tane yavru :D

Simone
    evde oyuncu bir tüy yumağı dolaşıyor beni en kötü durumumda bile rahatlatıyor bu canlılar kötü yanı çok fazla tüy döküyorlar onun dışında çok akıllı canlılar zaten hayranım bu kedilere bence hayvanlar arasındaki en asil canlı kedigiller

Gözünüz aydın hocam sağlıklı ömürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru köpek bacak eğriliği
    7 yıl önce açıldı
    GÜVERCİN YAVRULARINI TERKETTİ..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.