Scottish Fold cinsi 1 yaşında ve 3 yaşında 2 kedim var. En son ND marka mama kullanıyordum ancak çok sevmediler, onu da kazara 10 kg almıştım. Anca yeni bitti ve şimdi yeni bir mamaya ihtiyacım var. 2 mama arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz?
Felicia - Somonlu:
Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası
2 haftaya kadar komşumuzdan siyam kedisi sahipleneceğim sütten kesilmesini bekliyorum n11de böyle setler mevcut ama mamasını kullanmayacağım yeniden mama alacağım malt vitamin almam gerek mi gerekiyorsa hangileri bir de mamasını hangisinden almalıyım alacağım kişide ne yiyorsa onunla devam etmeli miyim
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr
m.n11.com
Kedi Başlangıç Mega 15 Parça Bakım Seti -pkt-33y - n11.com
2 haftaya kadar komşumuzdan siyam kedisi sahipleneceğim sütten kesilmesini bekliyorum n11de böyle setler mevcut ama mamasını kullanmayacağım yeniden mama alacağım malt vitamin almam gerek mi gerekiyorsa hangileri bir de mamasını hangisinden almalıyım alacağım kişide ne yiyorsa onunla devam etmeli miyim
dengeli mama olarak felicia kitten alabilirsiniz. sanabelle kitten'da iyidir.
malt vitamin falan bunlara ihtiyacınız yok. yavruluk döneminde mümkün olduğunca dengeli ve kaliteli mama çeşitlerine yönelmeniz daha doğru olacaktır.
Yaş mama almaya gerek var mı onu hangi marka alıyım bir de set uygun mu sizce belirttiğim gibi mamalarını kullanmayacağım
quote:
Yaş mama almaya gerek var mı onu hangi marka alıyım bir de set uygun mu sizce belirttiğim gibi mamalarını kullanmayacağım
yaş mama çok vermeyin ayda belki iki haftada bir.
Kuru mama ile aynı marka mı almalıyım
quote:
Kuru mama ile aynı marka mı almalıyım
farketmez.
Teşekkürler
bende de 3 yaşında scottish fold war proplan somonlu kısır kediler için olan mamadan alıyoruz. o kadar yiyorki dibini görmeden bırakmıyor mama kabını :)
bende de 3 yaşında scottish fold war proplan somonlu kısır kediler için olan mamadan alıyoruz. o kadar yiyorki dibini görmeden bırakmıyor mama kabını :)
petokuluP
kullanıcısına yanıt
ben şahsen kedime kuzu etli vermiyorum pek sevmedi somonlu olanı var
Petzz Shop | Türkiyenin En Büyük Online Pet Shop Mağazası