Şimdi Ara

Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MovieScout

Şöyle fotoğraflar koyuyorsunuz ya gidip kedi alasım geliyor. Şuna bak ya.

Aynen,biz napalım canımız çekiyo
    Koymayın böyle fotoğraflar
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

kısırlaştırılıyor mu kediler?

kısırlaştırmadıysanız ve üreme zamanı gelince etrafa saldırıyor mu?

Kediler kısırlaştırılıyor. Benim kedimde kısır. Evde bakılan ve kısır olmayan bir kediyle Mart ve Nisan aylarında baş edilemez.

Tırnakları kesilmiyor aslında tırak kaşıma zımbırtısı var. Orda kaşıyor tırnaklarını. Kediler köpeklerden farklı olarak tırnaklarını ihtiyaç halinde dışarı çıkartarak kullandığı için istesen de kesemezsin bir kedinin tırnaklarını.

Erdem kardeş, Benim kedim senin kedini öper

ÖmürcekAdam : Kedi al eve sinir stres kalmıyo insanda.

MovieScout: Tavsiye ederi eve kedi almanı. Güzel hayvanlar bakımı kolay ve cana yakın bi cins almanı tavsiye ederim. Kedi gelsin sıkıştırayım mıncıklayayım diyorsanız dişi kedi alın daha anaç olduklarından kucağa daha yatkınlar. Benim kedi kucak sevmez sıkıştırılmak istemez erkek olduğu için biraz sıkıştır hemen tırnaklar çıkar bıyıklar öne gider ve saldırı moduna geçer

Ayrıca belirtmek isterim kediler evin içinde sanki evin sahibiymiş gibi gezerler. Eve kedi alamazsın aldığın kedi bi zaman sonra evin sahibiymişte o seni eve almış gibi davranır.
    Kedi mi köpek mi çok tartışılır ev için. Aralarındaki temel fark köpek itaatkardır. Gel deyince gelir korumacıdır. Kedi ise karakterlidir canı isterse gelir yanına.
    Not: Köpekler daha zeki

• Beyler canı çok magnum çekmişti dayanamadım verdim bende ne olur vurmayın
     Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li)

• vay hayvan nası yemiş magnumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Beyler canı çok magnum çekmişti dayanamadım verdim bende ne olur vurmayın
     Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li) Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li)

Garibim fena acıkmış magnuma dalmış

• quote:

kediye verdiği dondurmaya bak biz kendimize bulamıyoruz

• işin kötü yanı daha yarısındayken üzerime atlamaya başladı bende verdim mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 14 Ağustos 2013; 9:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

/>

/>

Kedim nasıl? Soruları alayım.. (SS'li)

Sünepe ; Kediler oyun ister oynamazsan oyun olsun diye bulaşır durduk yere

• quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

/>

/>

Sünepe ; Kediler oyun ister oynamazsan oyun olsun diye bulaşır durduk yere

Biliyorum ya zaten magnumu verdikten sonra bayağı bir yordum hayvanı

• Çok tatlı hocam benim sorum tüy dökme sorunu var mı birde tuvaleti gelince kedi kumu
    Na mı yapıyor yoksa ulu orta yere mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pussy'in çok tatlıymış kardeş
  • Şu Tom'a çok acıyorum ha

Bu arada ikinci mesajı "bu da kedimin 1 yıl sonraki hali" diye okudum bir süreliğine iki kediyede bakıp lan 1 yıl önceki hali daha büyük gösteriyor üstelik hiç benzemiyor dedim.Sonrada farklı kullanıcılar olduğunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamaha1100yzf -- 14 Ağustos 2013; 9:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcraft59

Çok tatlı hocam benim sorum tüy dökme sorunu var mı birde tuvaleti gelince kedi kumu
    Na mı yapıyor yoksa ulu orta yere mı

Tüy döküyor yaz aylarında malum uzun türlü bir cins.
    Tuvalet konusunda kediler doğuştan titizdir. Eğitim vermeden tuvaletini kumuna yapar. 2 Haftada bir kumunu değiştirmek yeterlidir.

Eyvallah kartalgücü.

Üzülme yamaha uyanamamışsın daha olur öyle
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Çok tatlı. Daha 1 yaş civarında belki de daha genç sanırım. Benim kedim 14 yaşını geçti. Artık son demleri.

hocam ondan ayrılmak da zor olur ya ben 4 yaşındaki muhabbet kuşum ölünce depresyona giriyodum az kalsın, eve geliyorum ses çıkaran bi' şey yok, her akşam yemine suyuna baktığın bi' şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Çok tatlı. Daha 1 yaş civarında belki de daha genç sanırım. Benim kedim 14 yaşını geçti. Artık son demleri.

Kediniz her şeyin farkında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.