Şimdi Ara

Kedim tuvaletini her yere yapıyor, yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısır, 3 yaşında. Düz kara kedi. Çok çaresizim. Sahiplendigim günden beri sürekli koltuk, yatak yorgan kıyafet ne varsa işiyor. Kum kabini da kullanıyor. Maması ve kumu kaliteli. Kum kabi kocaman. Güzel bir yerde. Vet önerisi ile 1 yaşında iken eve ikinci bir kum kabi aldım. 2 kez fip atlattı. Fip Öncesinde de sonrasında da durum bu. Kakasını da ortalığa yapıyor sonra onunla oynuyor tüm evi gezdiriyor. Bir de isedigi yerde yatıyor asla gocunmuyor. Mama kabından kakasini çıkardığım oldu. Yandan yandan mama yemeğe devam ediyor mesela. Gece ben uyurken defalarca üzerime pisledi. Bunlar haricinde çok ısırıyor, çok tirmaliyor.Tek kedi, evde tekim. Misafir gelmez, evde değişiklik yok. Geldiği günkü gibi. Günlük oyun oynarız, haftada 1 yaş maması verilir. Veteriner kontrolünde hiç bir problemi görünmedi yok 3 yıldır aşina oldular 2 ay kotbayon kullandı bu çocuk stresli ise sakinlessin diye olmadı. Ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarab -- 19 Aralık 2024; 0:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• em onu

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Bu cevabın bana katkısı tam olarak ne şu an ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi kumu ile tuvalete alıştırabilirsin.

• suzionline
    Kediyi Klozete Alıştırmak Hakkında Her Şey | suzionline
    https://www.suzionline.com/kedi-kumu/kediyi-klozete-alistirmak-hakkinda-her-sey/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.