quote:Orjinalden alıntı: DReMaR Luna koy Luna ? nerden cıkardın sen şimdi bunu ? benim bildigim 2 tane Luna var 1 - Sailormoon yani Ay Savaşçısı diye bir anime'de olan konuşan bir kedi (ismi Luna) 2 - Warcraft'da bir heronun ismi Luna hangisi
dayımın iki tane köpeği vardı birinin adı ciguli birinin adı kont var gerisini sen düşün belki bi fikir verir.
quote:Orjinalden alıntı: DReMaR 1.cisi O animeyi cok sewerdim! kızların vazgeçilmez çizgi filmi bende izlerdim küçükken okul çıkışı ewe koşup gelirdim , ardındanda tsubasa başlardı Giriş müziği çok hoşuma giderdi Sailormoon'un
quote:Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu quote:Orjinalden alıntı: DReMaR 1.cisi O animeyi cok sewerdim! kızların vazgeçilmez çizgi filmi bende izlerdim küçükken okul çıkışı ewe koşup gelirdim , ardındanda tsubasa başlardı Giriş müziği çok hoşuma giderdi Sailormoon'un Ewt giris müzigi harika Özellikle en son sezonunun acılıs müzigi
quote:Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu quote:Orjinalden alıntı: DReMaR Luna koy Luna ? nerden cıkardın sen şimdi bunu ? benim bildigim 2 tane Luna var 1 - Sailormoon yani Ay Savaşçısı diye bir anime'de olan konuşan bir kedi (ismi Luna) 2 - Warcraft'da bir heronun ismi Luna hangisi Abi bi de margarin var