Şimdi Ara

Kedimi nasıl uysallaştırırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum arada dedemler orda yaşıyor diye yunanistan a gidiyorum 2012 nin ağustos ayında sokakta bir erkek kedi buldum küçücüktü ben bakmasaydım ölücekti . bana sırnaşmaya başladı ben de onu evimin bahçesinde beslemeye başladım . arada istediğinde dışarı çıkıp geziyor ve geri geliyordu.Okullar açıldığı için bursa ya döndüm dedemler ona bakmaya başlamış ve kocaman olmuştu.yanında bir de dişi bir kedi vardı .oynuyorlardı beraber uyuyorlardı.Dedemler onları çok iyi beslemiş. Hatta onlar için kasapa gidip tavuk kanadı bile aldığı oluyordu. :D ama biraz uysal değil gibi yere oturduğumda ilk önce kucağıma çıkıyordu sonra da ayağımı tırmalayıp oynamak istiyordu bana uysal değil gibi geliyor sizce nasıl uysallaştırım okuduğunuz için teşekkürler.

• Severek
  • severek ve oyun oynayarak :)
  • uysallaştırma sonuçta kedi dışarılarda geziyor başkalarının ayağına dolaşır peşinden gider falan böyle kalsın ben eski ölen kedimden tecrübeliyim oda çok uysaldı köpek görse giderdi yanına sonunda saldırıya uğradı 1 ay falan baktık sonra dayanamadı öldü kedi hala üzülürüm keşke çok sevmeseydim diye
  • Kedileri uysallaştırmanın en iyi yolu sevgidir.Yaklaşık 4 yıldır kedi besliyorum,ve bunun yanında sayısız sokak kedisini de besledim.En yabani olanı bile karnı doyduktan sonra şefkatli ellerde okşanmaya dayanamıyor.Sevgi ve ilgi hem kediyi uysallaştırır,hem de daha zeki olarak gelişimini sürdürmesini sağlar.Bunlar benim gözlemlerim ve deneyimlerim tabi...
  • Kendimi nasıl uysallaştırırım diye okudum. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz sevgi gösterdiğinizde anlayacaktır ve karşılığını fazlasıyla verecektir
    çok bi çabaya gerek yok sadece sevin
    dokunun ki vücudunuzdaki negatif elektriğinizi de alsın
    bilirsiniz kediler ağrıyan yere gelir sizi iyileştirirler
    bi kedi tarağı ile ona dünyaları verebilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.