Bildirim
Kedimin tipi nasil SS li ( yeni ss ler geldi) (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
-
Evet, yaşlı olmalarına rağmen öyledirler.. :) -
Kedi canını yerler -
-
Çok güzel. Resmen aynı tipteki kedimi köpekler boğdu geçen hafta. :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XxReLaxX
quote:
Orijinalden alıntı: sinansguler
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crown`Clown
quote:
buda bizim işyerindeki kedi patronlar falan istemiyor ama her sabah 8 de içeri alıyor karnını doyuruyor ve içerde tutuyoruz bütün gün yatıyor devamından akşam 6.30 yani mesai bitiminde gönderiyoruz sabah tekrar aynı saatte kapıda oluyor. Arada bize yardım ediyor. Gelmediği günleride verdiğimiz mamadan düşüyoruz.
hocam bu kedi nedir yaadı ne?
osman ismi yemekte çıkan etlerden verdiğimiz zaman çok osuruyo ama
Fena kokuyordur hocam bizim kediler pirtladigi zaman bayagi bi havalandiriyoz
hepte aynı koku
Aynen yazik ama ya surekli ayni seyleri yiyorlar sucuk pisirdigimizde geliyorlar miyavliyoar koyuyoruz onune yemiyorlar anlayamiyorum onu sizdede oyle bir sorunu var mi yoksa catur cutur goturuyor mu
ne bulursa giriyo valla soğan baharat ve içersinde şeker bulunan şeylerden uzak tutun bide pire tasması almanızda fayda var :D
Konu actim yeni hocam ciddi kedi vs benim soyah kedi
akşam akşam midem kalktı ya
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crown`Clown
quote:
buda bizim işyerindeki kedi patronlar falan istemiyor ama her sabah 8 de içeri alıyor karnını doyuruyor ve içerde tutuyoruz bütün gün yatıyor devamından akşam 6.30 yani mesai bitiminde gönderiyoruz sabah tekrar aynı saatte kapıda oluyor. Arada bize yardım ediyor. Gelmediği günleride verdiğimiz mamadan düşüyoruz.
hocam bu kedi nedir yaadı ne?
osman ismi yemekte çıkan etlerden verdiğimiz zaman çok osuruyo ama
-
http://www.youtube.com/watch?v=isb6HFWFo54
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeusun Babası -- 4 Aralık 2013; 23:11:06 > -
- Çok mutluyum Suphi Abi! Bilim Adamları büyük hadron çarpıştırıcısında iki protonu hızla çarpıştırmayı başardı! Düşünsene!!!
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X