Şimdi Ara

Kedimiz nasıl şirin dimi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: krimo

iran kırması veteriner söylemişti

vede kediler nankör hayvanlar değildir kanımca sahiplerine köpekler gibi yalakalık yapmadığından pek sevmez herkes ben köpekleride severim kedileride severim o ayrı.

Tabi değildirler, o yüzden bi gün yemek yediği evden kaçıp gidiyolar, ve köpekler gibi sahiplerini çok koruyolar(!) gerçekten...
  • bu da benim canavarım

ve hiç namkör değil, 4 yıldan beri ayrılmaz ikiliyiz.
    çok akılı, çok sadık bir kedi.
    ve bi köpek kadar eve sahib cıkıyor

Kedimiz nasıl şirin dimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 1 Ağustos 2007; 13:08:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: krimo

iran kırması veteriner söylemişti

vede kediler nankör hayvanlar değildir kanımca sahiplerine köpekler gibi yalakalık yapmadığından pek sevmez herkes ben köpekleride severim kedileride severim o ayrı.

Tabi değildirler, o yüzden bi gün yemek yediği evden kaçıp gidiyolar, ve köpekler gibi sahiplerini çok koruyolar(!) gerçekten...

bundan önce bi kedimiz vardı sokak kedisiydi onuda yağmurda yavruyken görmüştük gözleri akıyordu büyüttük dışarı çıkıp geliyordu hiç bi zamanda bırakıp gitmedi taşınırken 1 gün dursun diye birisine verdiğimizde ise küstü hayvan çıktı dışarı 2 hafta gelmedi 4 yaşına geldiğinde çıktı gitti gelmedi bir daha göremedik kediler iyi bakıldığı bi yerden asla kaçmazlar yanlış düşünüyosun ölceklerini hissettikleri zaman ise giderler bi daha gelmemek üzere

icon kedin gerçekten çok güzel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.