< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1247. sayfa)

-
-
Kurarsınız tabii ki. İmkan varsa kablo çekip oradan wifi dağıtmak her zaman daha sağlıklı bir yoldur zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 20 Nisan 2025; 8:0:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablolu bağlantı ile mesh yapabiliriniz. İşin güzel yanı dilediğinizde kabloyu söküp kablosuz mesh olarak hiç bir ayar yapmadan kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hopper da öyleydi sonra DSL olarak çıktı. Ayrıca Keenetic'in Rusya sayfasında Titan DSL varmış.
-
ben iki yıldan fazla keneetic hooper dsl kullandm.turknet 100 bmps stabil internetim var, bazı sorunlar yaşadım. TP-Link Archer AX72, AX5400 Mbps aldım. hiçbir sorun kalmadı. telekomun verdiği basit model tp-linkler bile stabil çalışıyorlar.
-
İyi madem çıkarsa görürüz
-
Ne gibi sorunlar olmuştu ? Merak ettim doğrusu.
Bu arada Telekom'un kullandığı " eski VDSL santral donanımları " ile olan sorunlar yazılım update ile çözülmüştü ... "
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: micro77
Ne gibi sorunlar olmuştu ? Merak ettim doğrusu.
Bu arada Telekom'un kullandığı " eski VDSL santral donanımları " ile olan sorunlar yazılım update ile çözülmüştü ... "KN 2111 Modelini 2018 yılında adsl varken aldım hiç sorun yaşamadım aynı yıl mesh için city modelini aldım oda sorunsuzdu
-
-
Etrafınızda yoğun wi-fi sinyali olduğunu varsayalım, "dinamik olarak" seçmek sizin için daha uygun olacaktır...
Keenetic cihazınız bulunduğunuz yerdeki wi-fi sinyalini belirli aralıklarla tarayıp en uygun kanalı sizin için seçecektir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100metreye kadar sorunsuz çalışır. 50 metreden fazla olacaksa araya switch koymak ideal çözümdür.
Bilgi: Bu tarz soruları ChatGPT gibi yapay zeka asistanlarına sorarsanız anlık olarak yanıt alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Nisan 2025; 20:50:49 > -
Üstadım değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim
hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla 💕
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X