Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
417
Favori
985.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keenetic hopper dsl cihazım var. Mesh sistem kurmak istiyorum. Mesh sadece kablosuz modda mı kuruluyor? Wifi sinyali zayıf olan yere modemden kablo çekip Mesh yapmak istediğim cihaza kablo ile internet vererek bu noktada kurabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt

Kurarsınız tabii ki. İmkan varsa kablo çekip oradan wifi dağıtmak her zaman daha sağlıklı bir yoldur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 20 Nisan 2025; 8:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantı ile mesh yapabiliriniz. İşin güzel yanı dilediğinizde kabloyu söküp kablosuz mesh olarak hiç bir ayar yapmadan kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Hopper da öyleydi sonra DSL olarak çıktı. Ayrıca Keenetic'in Rusya sayfasında Titan DSL varmış.

• Nebulasky N kullanıcısına yanıt

ben iki yıldan fazla keneetic hooper dsl kullandm.turknet 100 bmps stabil internetim var, bazı sorunlar yaşadım. TP-Link Archer AX72, AX5400 Mbps aldım. hiçbir sorun kalmadı. telekomun verdiği basit model tp-linkler bile stabil çalışıyorlar.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

İyi madem çıkarsa görürüzKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlar olmuştu ? Merak ettim doğrusu.

Bu arada Telekom'un kullandığı " eski VDSL santral donanımları " ile olan sorunlar yazılım update ile çözülmüştü ... "

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

Ne gibi sorunlar olmuştu ? Merak ettim doğrusu.

Bu arada Telekom'un kullandığı " eski VDSL santral donanımları " ile olan sorunlar yazılım update ile çözülmüştü ... "

KN 2111 Modelini 2018 yılında adsl varken aldım hiç sorun yaşamadım aynı yıl mesh için city modelini aldım oda sorunsuzduKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Selamlar,

Wifi ayarlarında şu eklediğim yer en sağlıklı hangi ayarda olmalı?

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

• Etrafınızda yoğun wi-fi sinyali olduğunu varsayalım, "dinamik olarak" seçmek sizin için daha uygun olacaktır...
    Keenetic cihazınız bulunduğunuz yerdeki wi-fi sinyalini belirli aralıklarla tarayıp en uygun kanalı sizin için seçecektir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

100metreye kadar sorunsuz çalışır. 50 metreden fazla olacaksa araya switch koymak ideal çözümdür.

Bilgi: Bu tarz soruları ChatGPT gibi yapay zeka asistanlarına sorarsanız anlık olarak yanıt alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Nisan 2025; 20:50:49 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Üstadım değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim

hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla 💕

• 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.