Şimdi Ara

KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biraz önce oyunuma gelen bu "KeijiMaeda" isimli kullanıcıyı takımınızda gördüğünüz zaman dereceli oyuna giriyosanız çıkın karşıdaysa da lütfen rapor bildirmeyi unutmayın. Şimdi bu arkadaş her oyununda jungle alıp (genelde ww ve try alıyor) herhangi bi lane e gank attığında birinin üstüne sağ tıklayıp drop u aktif ediyor ve herkesin oyun düşüyor fakat o normalmiş gibi killini alıyor. Kill aldıktan sonra bu olay geçiyor. Gerekli ticket ı Riot Destek ekibine attım ama onlar malum pek güven olmaz bu yüzden sizede bildiriyim dedim görürsen reportlarsanız 1 kişi olsun eksilir şu serverdan. Birkaç tane ss alabildim onuda paylasıyım. Oyun içinden ve bu arkadasın maç geçmişi. Resimlerde dikkat ederseniz ping çıkmış bu adam birine dalarken. Bu arkadaşın birde her oyun girdiği arkadaşı var oda aynı bunun gibi onunda nicki "Xenophobe Ice". Vakti olan varsa Riota ticket atarsa sevinirim. Saygılar.
     KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa
     KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa KeijiMaeda isimli Drop Hacker ifşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xisorz -- 22 Ağustos 2015; 3:47:01 >

• Ayrıca oyun içerisinde videoya alan arkadaş paylaşırsa sevinirim
  • Nick çizgi film karakterinin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Evet. Bir samurayın ismi.
  • Adamın elo şuan baya sağlammış. W/L'si şuan 20/2. Maşallah 20/0 oynamadığı maç bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Nick çizgi film karakterinin galiba

hep şu anime izleyen veletler yüzünden oyun böyle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.