Şimdi Ara

KEİLAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bprince

Lamialardan da +7 takılar düşüyor. Ben 2 saat lamia kestim 1 ironcrosbox bir kukry 2 tane +7 dex küpe düştü.

Doğru lamialardan +7 dex küpeler yüüzkler düşüyor ayrıca bardish,kukry,rogue fpler güzel bi yaratık bazıları da iron,raptor felan düşürmüşler ama yüzb
    nlerce keserek artık oakdardan sonra kendiliğinden düşüyordur koxp a koxp a koyuyorlar adiler.
  • Orjinalden alıntı: Ying_Yang

buffsız gitmesen iyi olur sağlam koyuyor onlar

• orclarda keilan yok
  • bu keilan insanlara yapılan iyilik ve orclar bundan yararlanamıyo
  • bu keilan insanlara yapılan iyilik ve orclar bundan yararlanamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yusuf Karaca

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Orclarda Keilan yok malesef:(

Abyss'e git. birinci ikinci katlarda hell abyss anahtari cikma olasiligi cok dusuk. bu sebeple akreplerin katina git . ve Hell Abyss anahtarini al. ardindan . kelianlarin bir benzeri hell abyss de mevcut . ve dex +6 +7 taki dusme olasiligi var.

+6 +7 düşme olasılığı var ama kaçıncı katta hangi canavardan

hell abyssin ilk katında ki canawarlardan hanii aynı keilan bulcan gibi bişi kesmesi zor değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: tupac_1231

KARDEŞ BAK KEYLAN İÇİN ELMORATTA OLMAN GEREKİR ELMORATKAPISINDAN DÜZ ÇIK ORDAN SAĞA DÖN DÜMDÜZ GİT TYONLAR VAR DÜMDÜZ GİDİNCE YOL 2 YE AYRILACAK ORDAN SOLA DÖNECEN DÜMDÜZ GİDECEN ORDA Bİ TAŞ DUVAR VAR ORDA HEMEN SAĞDA LAR BULCANA BENZİYOLAR. AMA ANLAMADIM DİOSAN DODOCAMPA IŞINLAN BEEZLER VAR YANİ ARILAR ORDA DÜMDÜZ GİDİNCEDE GÖRÜRSÜN

adam orcum demiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.