Şimdi Ara

.........KEKİK DÜNYASI........ KAVANOZ KAVANOZ KEKİK SALAMURA + KURU KEKİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir kemalpaşada ikamet etmekteyim annem ve komşular kekik toplamaya gidiyorlar kurutuyorlar veya kavanozlayıp tüketiyorlar.

Bende acaba satılır mı diye düşündüm bir deneyelim dedik.

Kemalpaşaya gelip görüp de alabilirsiniz.

Kavanoz fiyatı 20 lira olarak düşünmekteyim ilk defa yaptıgımız için tekliflerede açıgız

Gerçekten zahmetli bir iştir. Tek tek toplanır evde ayıklanır salamura yapılır.

Kekik salamurası yapıyorlar(ismini bilmeyenler için).

Kavanoz 800 gr lık kavanozlardandır şu an yapılmış 2 kavanozumuz hazırdır diğerleri hala salamura olmaktadırlar.

Siparişe göre kavanoz kavanoz hazırlanır.

Daha önce forumdan birçok alışveriş yaptım zaten referanslarıma bakabilirsiniz güven problemi gibi bir sorununuz olmasın.

.........KEKİK DÜNYASI........ KAVANOZ KAVANOZ KEKİK SALAMURA + KURU KEKİK .........KEKİK DÜNYASI........ KAVANOZ KAVANOZ KEKİK SALAMURA + KURU KEKİK

Rengi koyu olan salamura olmuş halidir. Hemen açıp yenilebilir

Rengi yeşil olanlar ise daha yeni yapıldı yani şuan salamura olma aşamasındalar :)

.........KEKİK DÜNYASI........ KAVANOZ KAVANOZ KEKİK SALAMURA + KURU KEKİK .........KEKİK DÜNYASI........ KAVANOZ KAVANOZ KEKİK SALAMURA + KURU KEKİK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exptouch -- 26 Nisan 2015; 18:49:26 >

• Kargo size ait 20 tl den alırım bir kavanoz uygunsa eft için iban no verin ?
  • Güzel üründür. ama kargo işini halletmeniz lazım. Şimdi alsam ,bu ürünün fiyatı kadar kargo ücreti isteyebilirler.
  • lvcom07 L kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtik hocam zaten :D yemeye bile başladık
  • İnsanların internet üzerinden harıl harıl organik el yapımı ürünler aradığı bir dönemde siz de onca emek verip bir konu açmışsınız, detaylıca yazmışsınız,
    insanları da meraklandırıp okutuyor resimlere baktırıyorsunuz.

En sonda da "vazgeçtik" deyip bırakmışsınız.

Sanırım biraz forum etiği hakkında biraz daha bilgili ve dikkatli olmalısınız.

Herneyse, eğer konu artık amacını yerine getirmiyorsa başlığını ve ilk mesajını "silinebilir" olarak değiştirin, yöneticiler de silsinler.

Ha eğer satışa devam etmek isterseniz de, böyle hafif bir ürünü cam şişede değil de, pet şişe tarzı hafif ambalajla gönderirseniz kargo problemini büyük ölçüde çözersiniz.

Ben de kaya kekiği arıyorum bu arada, satarsanız alıcıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni soğuk sıkım zeytinyağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.