|
Kel Olup'ta Yakışıklı Olanlar SS'li
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Bu muhterem şahıs siz misiniz hocam? Maşallah pek te yakışıklıymışsınız.
-
Kel olmakla yakışıklı olmak aynı cümlede bile kullanılamaz . Kel biri yakışıklı olamaz . -
Johnny? -
Tetikçi -
Asla -
Ajan 47 -
-
Hakem colin -
-
James Gondolfini Allah rahmet eylesin yakisikli karizma adamdi kilosuna ragmen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88James Gondolfini Allah rahmet eylesin yakisikli karizma adamdi kilosuna ragmen.
Sopranos'da oynuyordu gerçekten rolünü böylesine yaşayan başka aktör var mıdır acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasSopranos'da oynuyordu gerçekten rolünü böylesine yaşayan başka aktör var mıdır acaba
Alıntıları GösterEvet 3-4 kere bitirdim diziyi bastan. Gercekci yapimlari seviyorum. Netflix vs kusura bakmasin ama HBO nun seviyesine kimse yaklasamaz.
-
-
Allah rahmet eylesin hocam ama tamamen kel değildi sanırım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6
Allah rahmet eylesin hocam ama tamamen kel değildi sanırımTamamen kel derken hocam zaten baska bir deri hastaligi koselik fln yoksa zaten erkek tipi sac dokulma bellidir yanlarda saclar kalir, biraz ustlerde de kalabilir kisiye gore. Oda oyleydi yukardaki resimdekiler kazitmis yanlari fln.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Tamamen kel derken hocam zaten baska bir deri hastaligi koselik fln yoksa zaten erkek tipi sac dokulma bellidir yanlarda saclar kalir, biraz ustlerde de kalabilir kisiye gore. Oda oyleydi yukardaki resimdekiler kazitmis yanlari fln.
Alıntıları GösterAnladım hocam sağ olun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- bittibitiyor güvenilir mi
- eczanede testosteron ilacı satılır mı
- üniversitede rapor devamsızlık sayılır mi
- ali koç boyu
- rüyalanmamak normal mi
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X