Şimdi Ara

Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kalitede filmler yapamıyoruz malesef.Zaman zaman yakalayabiliyoruz ancak.Herkese hitap etmeyebilir ama gerçekten çok iyi bir yapım olmuş.Senaryo, oyunculuk, görüntüler vs. her şey yerinde.Kesinlikle gidip görülmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanını izledim bu tarzda film izlemem ama cidden beğendim sinemada izlenir konusuda iyi zaten oyunculukta fena durmuyor.
  • Sadece kostümler güzeldi. Filmin başlangıcı güzel ama sonunu iyi getirememişler. Beğenmedim açıkcası. İzlediğim en iyi Türk filmiydi diyenlerinde neyi izlediklerini çok merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 28 Şubat 2013; 22:16:55 >
  • şahsi yorumum...

film gayet başarılydı. ilk başlarda çok şiirsel edebi geçiyor. bilenler bilir shakespeare'in tiyatro oyunlarındaki sahnelerini... hemen tüm sahneler diyaloglar bir sone tadındaydı. az biraz edebiyattan şiirden anlayan adam filme olmamış diyemez.

konusu güzel. klasik türk filmi tadında. oyunculuklar gayet iyi. kıvanç'a diyecek laf yok zaten. yılmaz erdoğan ha keza öyle. ama belcim bilgin o role çok kart kaçmış. rüştü'nün eşini oynayan kız o rolde oynasaymış bence daha uygun olacakmış. yada başka daha çıtı pıtı bir oyuncu.

mekanlar çok iyi. karadenizin muhteşem manzarası ayrı bi güzellik katmış filme. artı kostümler öyle. çekimler müzikler kadrajlar gayet yerindeydi..

herkese hitap etmeyen kaliteli bir yapım. filmde arkamdaki aşkı memnudan kalma teyzeler kıvançı izlemeye gelmişler ama filmin sonlarına doğru horlama sesiyle filmi ne derece beğendiğini anlamış olduk.

yakında filmdeki replikler ergenler tarafından fotolarla desteklenerek faceda twitterde felan dönmeye başlar. akılda kalanlar başlamış zaten

"Belki de bir kelebek o kadar memnun ki rüyasından, hiç uyanmak istemiyor uykusundan.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 2 Mart 2013; 17:44:27 >

• İzleyenlerden yorumlar bekliyoruz duruma göre yarın gidebilirim birkaç kötü yorum hariç herkes iyi diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

İzleyenlerden yorumlar bekliyoruz duruma göre yarın gidebilirim birkaç kötü yorum hariç herkes iyi diyor.

iyi bir sinema izleyicisiysen, duygusal filmleri seviyorsan, az biraz şiir edebiyat biliyorsan sevmemene imkan yok. beğenmeyenler ivedik tayfası kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

İzleyenlerden yorumlar bekliyoruz duruma göre yarın gidebilirim birkaç kötü yorum hariç herkes iyi diyor.

iyi bir sinema izleyicisiysen, duygusal filmleri seviyorsan, az biraz şiir edebiyat biliyorsan sevmemene imkan yok. beğenmeyenler ivedik tayfası kanımca

Yorumunuz için teşekkürler bir sorun çıkmazsa yarın bu filmdeyim o zaman.
  • Valla ben hiç beğenmedim belki de Edebiyat'la şiirle hiç alakam olmadığından. Yılmaz Erdoğan'ın filmlerini bir daha bedava izle deseler izlemem.
  • Güzeldi ben beğendim . Ama yavaş işliyor film .
  • setten kareler
     Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat
     Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat
     Kelebeğin Rüyası (11.10.2013) l Kıvanç Tatlıtuğ - Belçim Bilgin - Mert Fırat

burda bol bol var
    http://www.flickr.com/photos/canburak/page30/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 4 Mart 2013; 5:57:49 >

• quote:

quote:

ne diyosun hocam sen beğenmeyenler ivedik tayfası felan.. sen beğendin diye ben beğenmek zorunda mıyım.. şimdi sen bi filmi beğendin diye çok kültürel çok entellektüel oldunda milleti mi küçümsüyorsun..

ben beğenmedim, ama beğenen kişilerin fikirlerine de saygı gösterecek kadar karakterli ve kültürlü biriyim.. bir daha insanlara hakaret etmeden önce bi daha düşünür ona göre konuşursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

quote:

ne diyosun hocam sen beğenmeyenler ivedik tayfası felan.. sen beğendin diye ben beğenmek zorunda mıyım.. şimdi sen bi filmi beğendin diye çok kültürel çok entellektüel oldunda milleti mi küçümsüyorsun..

ben beğenmedim, ama beğenen kişilerin fikirlerine de saygı gösterecek kadar karakterli ve kültürlü biriyim.. bir daha insanlara hakaret etmeden önce bi daha düşünür ona göre konuşursun..

+10000

• fragman hiç de öyle seyredilecek bir film hissi uyandırmadı. belki de konu biraz saçma geldi bana. açıkçası gitmeyi düşünmüyorum. çünkü en fazla 1 sene sonra türkmaxta verirler bu filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

quote:

sonuna kadar katılmakla birlikte son derece seviyesiz ve kaba bir yorumda bulunduğunuda belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşın..

ayrıca filmde sadece 2 baş rol oyunsunun oyunculuklarından başka hiç bir şey iyi değil..

• İzleyen yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

İzleyen yokmu ?

yorumları okursan kimin izlediğini kimin izlemediğini anlarsın...
  • Dün gece 23.15'te girdim filme 1.45'de çıktım baya uzundu fakat güzeldi,gidilebilir bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 10 Mart 2013; 16:16:09 >
  • Ben 3 gün önce gittim ilk başta bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim siradan bir film bekledim ama öyle olmadı .
    Gerçekten hayatın ne kadar acımasız olduğunu anlatan ve hataya tutunamayan insanların ağır duygusal hikayelerini yansıtan mükemmel bir film bu filme gittim ve benimde göz yaşımın olduğunu öğrendim . GİDİN ARKADAŞLAR
  • Gayet etkileyici ve güzel bir film olmuş, türk filmlerine önyargıyla yaklaşıyordum keza buna da konusunu okumama rağmen o düşüncelerle girdim ama beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

İzleyen yokmu ?

yorumları okursan kimin izlediğini kimin izlemediğini anlarsın...

Öncekileri okudum daha fazla kişiden bilgi edinmek istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.