YAnımda gazlayıp duruyordu Hafiften apaçilikte vardı ama araba fena olmamış :)
yaw ön tampon çok kötü be
Ben(daha doğrusu biri dedi) o çığlığa amele çığlığı diyorum.Geçende(3 ay kadar önce) bi flash'da gördüm(flash da değil 11GTS) Bi ciyuu duydum inadıma geçirmedim kendimi.
Bunu taktırıp habire geçilmek de var işin ucunda
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
Evet abim cidden çok kötü olmus gerçi makyajlıların orjinali de o kadar iyi değil de bu ondan da kötü olmus.Bir de beni hatırlıyormusun bir ara msnde gigaworks s750 hakkında konusmustuk seninle
quote:
Önünü görmedim zaten Araba 1.6 tiptr. olunca arkadan izliyoruz boyle arabaları
quote:
Orjinalden alıntı: aRm
quote:
Evet abim cidden çok kötü olmus gerçi makyajlıların orjinali de o kadar iyi değil de bu ondan da kötü olmus.Bir de beni hatırlıyormusun bir ara msnde gigaworks s750 hakkında konusmustuk seninle
doru dedin bak şimdi hatırladım yaw ama nickin başka bişiydi sanki
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
Geçen gün Blow Off Valve taktırmış bir VW Caddy Çuf çuf yaparak yanımdan geçti. Her yerinde mavi ışık yanıyordu.
Denzele katılıyorum
quote:
quote:
quote:
nickim armagaan olabilir , a®magan olabilir ve son ihtimal aRm senle görüştüümüzden beri 3 kere nick değiştirdim de
blow off 207 hdi ye takırlımı.? lütfen bilgi verirmisiniz ? saygılar..
Takılır tabi niye takılmasın sonuçta onda da turbo var , ama bu konuda bahsi geçen şey blow off değil
quote:
quote:
quote:
quote:
nickim armagaan olabilir , a®magan olabilir ve son ihtimal aRm senle görüştüümüzden beri 3 kere nick değiştirdim de
heh şimdi bildim seni hala msnimde eklisin görüşmek üzere
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
anormal bir ses çıkarması haricinde ne işe yarıyor bu alet?performans için mi?performans yaratmaz..tasarruf için mi?hiç alakası yok..amaç ne ki?
yolda yürüyen bi kişi arkadan Formula 1 arabasımı geliyor die bakıcak
Arkadaşında kendini alonso sanacak
Onun yerine adam akıllı sebring , remus falan takında arabadan guzel ses cıkıyormuş diye baksınlar.
Hüseyin abi hiç son susturucu takılmış dizel araç gördün mü?(sakın yanlış anlama ben görmedim de nasıl performans veriyor diye merak ediyorum:))
grande puntoda gördüm abartı olmayan hoş bir ses veriyodu(remus)
Iyyyy..Şu iğrenç ses mi..Bİ kere bu sesin tadını almak için , DSG gibi bir şanzuman olması lazım + araba çok hızlı devir atması lazım..Ölme eşşeğim ölme , zaten öyle bir araban olup da bu zımbırtıyı takarsan kusura bakma ama bi tarafımla gülerim ben..
Passat 2.0 TDI'ya egzostan megzostan önce gidin bir Chip yaptırın da koltuğa yapıştırsın sizi 400NM lik tork..
Bu kelebek dediğini şey belli bi devirden sonra fışşşşk diye uçak gibi ses çıkaran birşey değil mi?Eğer oysa iğrenç birşey.Hele ki polislerin sadece cam ve egsozlara karşı çok titiz davrandığını bildikten sonra hayatta yaptırmam.
Arkadaşlar blow off turbo dizel arabaya takılıyor biliyorum da sanırım motorda oynamalar yaptırmak gerekiyormuş.Gerçekten öyle mi?Bir de blowoff acaba ne işe yarıyor biri anlatabilir mi?
Blow off un amacı turbo dolu haldeyken gaz kelebeği kapandığında turboda kalan havanın dışarı atılmasını sağlamaktır..Dışarı hava atılırken de Çuff diye ses verir..
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
anormal bir ses çıkarması haricinde ne işe yarıyor bu alet?performans için mi?performans yaratmaz..tasarruf için mi?hiç alakası yok..amaç ne ki?
yolda yürüyen bi kişi arkadan Formula 1 arabasımı geliyor die bakıcak
Formula 1 mi , sen (ya da arkadaşın) inanıyormusun ki o kelebek dizel araç da o kadar ses vericek ?
bende zaten sadece dizel araçlar için sölemedim genelde dedim !
Sözün özü arkadaşım, sosyal bir intihar düşünmüyorsan o kelebeği takma!!!
Kırolukta son nokta...
quote:
Orjinalden alıntı: Sith
Kırolukta son nokta...
zaten arkadasın arabaya takılsada bi işe yaramaz çok bad ses verir
quote:
Orjinalden alıntı: Sky_
quote:
Orjinalden alıntı: Sith
Kırolukta son nokta...
zaten arkadasın arabaya takılsada bi işe yaramaz çok bad ses verir