Şimdi Ara

Kelepir iPhone 5S Sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    iPhone'larda özellikle 5 ve 5s serisinde orjinal olmayan şarj cihazı kullanmaktan dolayı kaynaklanan bir sıkıntı var bilenler bilir. Telefon çok ısınır, şarjı çabuk biter ve geç dolar. Sıkıntı budur ve bunun sebebi yanlış voltaj veren şarj kablolarının anakart üzerindeki usb power entegresine zarar vermesidir.

Benim telefonumda da bu sıkıntı oldu, Apple Store'da garantiye götürdüm ancak Amerika cihazı olduğu için destek alamadım. Mecburen telefoncuda yaptırmak zorunda kaldım, profesyonel bir ustamızın ellerinde yeniden hayat buldu telefonum.
    Anakart üzerinde şu parça değişti:http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1718623736/2pcs-lot-for-iphone5-light-control-IC-LCD-backlight-ic-12-pin-U23-iphone-5-ic.jpg
    Ayrıca yeni bir batarya alıp onu taktırdım gayet memnunum ama orjinal bataryasını da göndereceğim alan kişiye.

Cihazın güncel fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyeceğim ama tertemiz pırıl pırıl bir cihaz. Ekran ve kasa sürekli jelatinle kullanıldı. Sadece kenarlarında ufak göze batmayan çizikler mevcut.
    Şunu da belirtmek isterim telefonun hiçbir çalışmayan aksamı yok şuan her şeyi mükemmel derecede sorunsuz çalışıyor.

Kutusu,kulaklığı,şarj adaptörü ve kablosu, sim kart açma iğnesine kadar her şeyi mevcut.

Fiyat: PAZARLIKSIZ 1200 Lira

Takas düşünebileceğim modeller:

Note 3
    Galaxy S5
    xperia z2
    xperia z3
    lg g3 32 gb

Bu modeller dışında takas tekliflerine cevap dahi vermeyeceğimi peşinen bildiriyorum.

FİYATIM KESİNLİKLE SONDUR DAHA DA İNDİRİM İSTEYENE SERT CEVAP VERİRİM İSTER ALIRSINIZ İSTER ALMAZSINIZ FİYATIM BUDUR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Afedersiniz hocam ama bu fiyata bu durumda cihaza kelepir diyorsanız diyecek sözüm yok
    Tamam cihaz sizin sözümüz yok ama sıkıntılı perte çıkmak üzere olan cihazada 1200 tl istemek gülerler valla
    Bence siz birdaha gözden grçirin bu kelepir sözcüğünün anlamını
    Kırıcı olduysam kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona 800 vermeyecek adam 1200 tl ücret talep ediyor vallahi kolay gelsin ne diyelim
  • 1200

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Afedersiniz hocam ama bu fiyata bu durumda cihaza kelepir diyorsanız diyecek sözüm yok
    Tamam cihaz sizin sözümüz yok ama sıkıntılı perte çıkmak üzere olan cihazada 1200 tl istemek gülerler valla

Kusura bakmayın arkadaşlar bir yanlışlık oldu bu ilan geçen seneki ilanım fiyat da o yüzden öyle kaldıracağıma yanlışlıkla güncelle'ye bastım sonra da kaldıra bastım ama fayda etmedi yoksa ben de biliyorum bu fiyatın yanından bile geçmeyeceğini :) kusura bakmayın iyi akşamlar herkese

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hedwing

quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Afedersiniz hocam ama bu fiyata bu durumda cihaza kelepir diyorsanız diyecek sözüm yok

Kusura bakmayın arkadaşlar bir yanlışlık oldu bu ilan geçen seneki ilanım fiyat da o yüzden öyle kaldıracağıma yanlışlıkla güncelle'ye bastım sonra da kaldıra bastım ama fayda etmedi yoksa ben de biliyorum bu fiyatın yanından bile geçmeyeceğini :) kusura bakmayın iyi akşamlar herkese

Ozaman sözüm yok hocam eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 3G Temiz Koleksiyonluk
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.