Şimdi Ara

kemal gel bir dakika konuşcaz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şununla tartışmayın onun istediği de bu zaten. Trollüğü yüzünden defalarca banlanıp yeni üyelik açtı. Bu evde canı sıkılınca foruma gelip saçma sapan tartışmalar çıkartır, konudan konuya atlayıp boş boş konuşarak kendini eğlendirir. Kendisini anarşist sanıp herşeye karşı çıkmaya çalışır. Hükümete karşıdır, Atatürke karşıdır, amerikaya karşıdır, milliyetçiliğe karşıdır, nükleere karşıdır, dine karşıdır... Muhattap olup da ruh sağlığınızı bozmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Şununla tartışmayın onun istediği de bu zaten. Trollüğü yüzünden defalarca banlanıp yeni üyelik açtı. Bu evde canı sıkılınca foruma gelip saçma sapan tartışmalar çıkartır, konudan konuya atlayıp boş boş konuşarak kendini eğlendirir. Kendisini anarşist sanıp herşeye karşı çıkmaya çalışır. Hükümete karşıdır, Atatürke karşıdır, amerikaya karşıdır, milliyetçiliğe karşıdır, nükleere karşıdır, dine karşıdır... Muhattap olup da ruh sağlığınızı bozmayın

bunlar sağlıklı bir insanın karşı olması gereken şeylerdir.ayrıca fail oldun ben trollüğümden banlanmadım.adminlerin keyfi yüzünden banlandım.trollüğümden banlansaydım yeni üyelik açmazdım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.