Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı Kaybederse Çok Üzülürüz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi derdimi anlatabilmek için madde madde yazacağım

Sayın Kılıdaroğlu ;

1. 21 yıllık sürede halktaki sıkılmışlığa rağmen
    2. Ülkemizin son 3-4 yıllık dönemini kapsayan yüksek enflasyon ve beraberindeki ekonomik sorunlara rağmen.
    3. Pandemiye rağmen
    4. 11 ili ve 13 milyon insanı doğrudan olumsuz etkileyen deprem felaketine rağmen

Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığından edemedi.

BU KADAR BAŞARISIZ BİR ANA MUHALEFET LİDERİNİ HANGİ İKTİDAR İSTEMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Kasım 2023; 0:35:33 >
  • jethoca kullanıcısına yanıt

21 yılda bu kadar beter bir muhalefet varken bu kadar beter de bir iktidar varsa 2 kesimin de çalıştığı bir yer vardır diyemiyorsan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z.turk30 kullanıcısına yanıt

Size böyle bir ihtimal konusunda katılıyorum.

Bana şu ihtimal mantıklı geliyor;

Erdoğan ve onu destekleyen küresel aktörler acaba sayın Kılıçdaroğlu'nu seççimi kazanacağına inandırarak mı Eroğan'ın başta kalmasını sağladılar?

ikisi de son bir defa beni seçin diyerek ölüme kadar o koltuktan inilmeyecek bir hata yaptıklarını açık etmişlerdir

• Captain Bey beni böyle görmese de bir ülkede İktidara rekabet yoksa yönetim gelişmez, kendini geliştirmek için mücadele etmeye gerek duymaz.

Ülkemize hem iyi bir iktidar ve henm de iyi bir muhalefet gerekiyor.

• Bana KK de Erdoğan'ı destekliyor ya da Erdoğan'ın adamı iddiası mantıklı gelmiyor.

• Aynen kanka, sokağa çıkar ağlarız milletçe.
    Demokrat dedem benim. Çok karizmatik bir lider.

KK enkazın altında kalmamak için kazandığı seçimi hediye etmiştir.Günah keçisi olmadan muhalefet koltuğu savaşı vermesi bundandır

• Hem iyi muhalefet olsun diyor hem de kk gidiyor, chpliler hic desteklemiyor diye algi kasiyor. Tabi rteyi olumune destekleyip sonra muhalefet kotu ondan algisi klasik. Zaten foruma ilk geldiginde de klasik olan akpli degilim ama taktigini kullaniyordu. 

Bu akpli partizanlar cok komik oluyor. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Captain BEY;

1. Gece, gündüz, sabah, akşam, yaz, kış, daima forumda kalır.
    2. Hükümeti destekleyen tüm yorumlara karşı çıkar, CHP yi eleştiren tüm mesajlara cevap verir.
    3. Kendisi hiç bir mesajında CHP yi eleştirmemiş, hükümeti hiçbir mesajında övmemiştir.
    4. EĞER GÖRÜŞLERİNİ BEĞENMEDİĞİ BİR FORUMCUYA DENK GELİRSE BIKTIRANA KADAR İKİLİ TARTIŞMAYA GİRER.
    5. BU MÜMKÜN OLMUYORSA KONU BAŞLIĞINI KAPATTIRARAK SONUÇ ALIR.
    6. Kendisi çok displinli ve sıkı bir fanatik olmasına rağmen farklı görüşteki herkesi fanatiklik, trollük vb ile suçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Kasım 2023; 0:59:55 >
  • z.turk30 kullanıcısına yanıt

İktidarı istemeyen Ana muhalefet muhalefet midir? Onu destekleyenlere haksızlık etmiş olmaz mı?

Oooo bol bol yalanlari siralamissin gene. Akpli degilim de gene, ya da bu konuyu acmadigini soyle. Mesela algi kasip, millete hakaret edip sonra konun kapaninca bunda hic sorumluluk almiyorsun tipik bir akp partizani gibi. 

Dedigim gibi zamaninda akpli degilim taktigi yapan, rte icin forumda bol bol yalan soyleyip algi kasan birinin soyledikleri bos laftir ancak. 

yazdıklarım istatistik sadece.

Bu arada bıktırana kadar ikili tartışmaya girme formülünün başarılı olmaması için konuyla ilgili değil de şahsım ile ilgili mesajlarına cevap yazmayacağım.

• Kıymetli arkadaşlar konuya dönecek olursak

Sİzce Kılıçdaroğlu buradan döndürebilir mi?

Yalanlarinin istatisligi mi?  

Konuya yazdiklarinindan gitmiyorsun ki? Mesela neye dayanarak chpliler kk icin destek konusu acmiyor, onlar sadece hukumeti elestirip ulkeyi kotuler dedin? Ya da madem boyle kotu muhalefeti kim istemezki diyorsun, o zaman neden uzuluyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Kasım 2023; 1:11:43 >

Başarısız muhalefet gittiği için rekabet adına üzülüyorum ama ülke adına sevinmek istiyorum. Ancak Sayın Özgür Özel'de etkili muhalefetlik ve CHP de değişiim için umut vaad etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Kasım 2023; 1:16:24 >
  • Şahsen hiç üzülmem. İmkanım olsaydı çoluk-çocuk bile sevindirirdim. Bir şerden daha kurtulduk diye.

Ulkenin bugun bu halde olmasinin en buyuk sebebi rte ve akpliler, ikincil sebebi de yenilik getiremeyen muhalefet. Onemli olan ulke diyen bunu kabul edip buna gore aksiyon alinmasini ister. Mesela ben Imamoglu gibi biri yeni parti kurup iktidar olsun, ana muhalefet iyi parti falan olsun, 20 yil icin ulkeye kim zarar verdiyse isim ayrimi yapmadan hesap sorulsun derim. Peki sen rteye bu kadar karsi olup benim dedigime katilabilir misin?

• Tabii ki sizin söylediğiniz doğru. Başarısız, etkisiz bir muhalefet liderinin kaybetmesine kesinlikle sevinmek gerekiyor.

Konumuz CHP ve Kılıçdaroğlunun parti başkanlık seçimini kaybetmek üzere olması.

Bu arada İmamoğlu'nu desteklemiyorum. Ülkeye faydalı hizmetler vereceğine inanmıyorum. Halkın gönlünü kazanan, ortaya çok düzgün projeler koyan bir kişinin halkın oyları ile seçilip dediklerinizi yapmasını, yani son 20 yılda bu ülkeye zarar veren herkesten hesap sormasını destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Kasım 2023; 1:26:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.