Şimdi Ara

Kemal Sunal'ın hangi filmiydi o ya? [BULUNDU!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zengin sonra bir kızla tanısıyor kız hırsız, kemal sunala çarpıyorlar kemal sunalı hırsız sanıp bizim meslekten baksana kolundakı cantaya diyor eve göturüyorlar tedavısını yapıyorlar kemal sunal asık oldugu için hırsız gıbı davranıyor sonra hırsızlık yapıyor oda bırının cuzdadı calıyor ve içinde borc kagıtları cıkıyor oda ödüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kfilmdiziizle

zengin sonra bir kızla tanısıyor kız hırsız, kemal sunala çarpıyorlar kemal sunalı hırsız sanıp bizim meslekten baksana kolundakı cantaya diyor eve göturüyorlar tedavısını yapıyorlar kemal sunal asık oldugu için hırsız gıbı davranıyor sonra hırsızlık yapıyor oda bırının cuzdadı calıyor ve içinde borc kagıtları cıkıyor oda ödüyor

Şimdi baktım hocam filme. O sahneyi de seyrettim , çok yaklaşmışsın ama maalesef bu değil.

Bu filmde arabayla çarptıktan sonra yardım ediyorlar, ve soyulan Kemal Sunal.

Benim dediğim filmde kadın(emin değilim) tek başına çalıyor ve çaldığı kişi Kemal Sunal değildi. Ondan sonra cüzdanı açtıktan sonra borç kağıtlarını görüyor. Sonra üzülüp borçları ödüyordu

• başrolllerinde kemal sunal mı vardı
  • quote:

başrolllerinde kemal sunal mı vardı

Öyle hatırlıyorum. Ama emin değilim açıkçası, olmama ihtimali de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kemal sunalın hırsız oldugu bir bu film var böle hırsız olan birde türkan şoray zeki alasya halit Akçatepenin oynadıgı bir film var türkan şoray 2 rolde oynuyor biri çingen biri zengin bir sanatcı çingen olan hırsızlık yapıyor arkadaşları ile birini soyuyorlar içinde hep borç kagıtları cıkıyor bunlarda paralarını birleştirip ödüyorlar arkasına çingen türkan şoray'ın köpegi bir malikaneye giriyor orda farklı rollerde oynadıgı zengin olan türkan cıkıyor karşısına vs...
  • quote:

hocam kemal sunalın hırsız oldugu bir bu film var böle hırsız olan birde türkan şoray zeki alasya halit Akçatepenin oynadıgı bir film var türkan şoray 2 rolde oynuyor biri çingen biri zengin bir sanatcı çingen olan hırsızlık yapıyor arkadaşları ile birini soyuyorlar içinde hep borç kagıtları cıkıyor bunlarda paralarını birleştirip ödüyorlar arkasına çingen türkan şoray'ın köpegi bir malikaneye giriyor orda farklı rollerde oynadıgı zengin olan türkan cıkıyor karşısına vs...

Adı ne o filmin?
  • yani açıkçası kemal sunalın filmi değil tahminim zeki alasya halit akçatepe ve türkan şoray sen bu filmle karıştırıyorsun
  • valla bana kemal sunal sor sayarım tum filmlerini ama türkan sorayın filmlerini hatırlamıyorum ama biraz beklersen bulabilirim
  • quote:

valla bana kemal sunal sor sayarım tum filmlerini ama türkan sorayın filmlerini hatırlamıyorum ama biraz beklersen bulabilirim

Bulursan güzel olur hocam. Anlattığın gibiydi film , borçları ödüyorlardı.
  • şenlik var bal kız yaz hocam sanırım bu
  • quote:

şenlik var bal kız yaz hocam sanırım bu

Bakıyorum şuan
  • quote:

şenlik var bal kız yaz hocam sanırım bu

Evet film bu hocam teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=u5Z__FiTldg Dediğim sahne de 36:40 ayarında

• rica ederim
  • Neden bukadar onemli bu film senin icin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.