CİMİLLİ İBO -SİBELİM 2 DEFA SOL DO DO DO DO RE Mİ Mİ
Mİ RE RE RE RE DO Sİ RE RE
2 DEFA
SOL DO DO DO DO Sİ Sİ Sİ
Sİ Sİ Sİ Sİ Sİ Sİ RE
RE RE RE RE RE RE DO Sİ RE RE
YARDIMCI OALBILECEGIM KADAR OLCAGM SIZDE BANAYARDIMCI OLURSUNUZ TEŞEKKURLER
quote:
Orijinalden alıntı: trgtalknn
ÖNCELIKLE NOTAYI VERDIGINIZ İÇİN TEŞEKKUR EDIYORUM SIZE BEN KURSA GIDIYORUM KEMENÇE EVINE FATIHTE MEHMET YAZICOĞLU ONDAN ISTEDIM VERMEDI O FARKLI CALIYOR BU ARADA NEYSE SENDEN COK TESEKKUR EDERM EYWALLAH SAGOL BASKA ISTERSEMDE MUSAIT ZAMANINIZDA VERIR MISNIZ
ŞU HORON HAVASI NOTASINI ISTIYORUM 00:26 SANIYESINDEN SONRAKİ NOTASINI
BUNUN NOTASINI VEREBILIR MISIN BEN SESTEN NOTA ÇIKARAMIYORUM
furkan9595F
kullanıcısına yanıt
RE SOL FA SOL SOL SOL Mİ RE ( Ayşem bakar geçerdi da ) Mİ FA SOL SOL SOL SOL RE ( Şehir Konakların da ) RE DO RE Mİ RE DO Sİ LA SOL ( İki damla yaş akti ) LA Sİ DO DO Sİ LA RE ( Solgun yanaklarindan ) RE DO RE Mİ RE DO Sİ LA SOL ( İki damla yaş akti ) LA Sİ DO DO Sİ LA LA ( Solgun yanaklarindan ) RE DO RE Mİ RE DO Sİ LA SOL ( Şu karşı ki Meşeyi ) LA Sİ DO DO Sİ LA RE ( Karıncalar eşeyi ) RE DO RE Mİ RE DO Sİ LA SOL ( Basalum hamsi köyi ) LA Sİ DO DO Sİ LA LA ( Alalum Ayşeyi )
kardeşim bende arkadaş gibi gemiye gidecegim ve kemençeye bi merak sardım kemençe almak istiyorum bende samsundayım. samsunda 85 tl ye kiraz agacından bir kemençe var yanlız ben bu kemençeyi karambole alacagım çünkü kemençeden anlayan kimseyi tanımıyorum. şu an sıfırdan başlıcam için çok kalitesine bakmak istemiyorum istesemde şu an çok para veremem. benim sorum 85 tl lik kiraz agacından yapılmış bir kemençede bişeyler ögrenebilirmiyim. bana eksi bi tarafı olurmu. kemençeyi aldıgımı varsaysak ben kendi kendime ögrenebilirmiyim çalmayı nette baktım hiç bir döküman yok. senin verebilecegin yada önerebilecegin dökümanlar veya ders videoları hesabında birşey varmı. sıfırdan başlıcam için eger çalamazsam kemençeye şimdi para vermek istemiyorum. eger herhangi bir döküman bulabilirsen yada önerebilirsen bir yerlerden kemençede çalmak istiyorum. ben gitar çalıyorum ve gitar çalmayı netteki dökümanlarla videolarla ögrendim. kemençeyle alakalı hiç birşey bulamadım. yardımcı olursan sevinirim kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: sear55
kardeşim bende arkadaş gibi gemiye gidecegim ve kemençeye bi merak sardım kemençe almak istiyorum bende samsundayım. samsunda 85 tl ye kiraz agacından bir kemençe var yanlız ben bu kemençeyi karambole alacagım çünkü kemençeden anlayan kimseyi tanımıyorum. şu an sıfırdan başlıcam için çok kalitesine bakmak istemiyorum istesemde şu an çok para veremem. benim sorum 85 tl lik kiraz agacından yapılmış bir kemençede bişeyler ögrenebilirmiyim. bana eksi bi tarafı olurmu. kemençeyi aldıgımı varsaysak ben kendi kendime ögrenebilirmiyim çalmayı nette baktım hiç bir döküman yok. senin verebilecegin yada önerebilecegin dökümanlar veya ders videoları hesabında birşey varmı. sıfırdan başlıcam için eger çalamazsam kemençeye şimdi para vermek istemiyorum. eger herhangi bir döküman bulabilirsen yada önerebilirsen bir yerlerden kemençede çalmak istiyorum. ben gitar çalıyorum ve gitar çalmayı netteki dökümanlarla videolarla ögrendim. kemençeyle alakalı hiç birşey bulamadım. yardımcı olursan sevinirim kardeşim.
Öncelikle okul nedeniyle bir süre nota paylaşamayacağım sadece sorulara cevap verebilirim.Konuya gelincede 85 liralık kemençeyi alırsın,kemençenin ses bakımından detonesi yoksa öğrenmede öğrenirsin ama 1-2 ay sonra başka kemençe alma ihtiyacı hissedersin.Döküman işine gelincede öyle bir döküman olmadığından bende bu konuyu açtım.Kemençe konusunda bilgi eksikliği var gerçektende.Özelden bir site adresi atayım sana ordaki arkadaşlar ilgilenir nota konusunda sıkıntı çekmezsin.Siteyi isteyenlere özelden atabilirim.
marsis.CSM
kullanıcısına yanıt
bana da siteyi atarmısın ?
@marsis.CS
quote:
Orijinalden alıntı: furkan9595
bana da siteyi atarmısın ?
@marsis.CS
@marsis.CS Bana da atabilirsen iyi olur kardeşim o sitenin adresini teşekkürler...
marsis.CSM
kullanıcısına yanıt
nota bilen olursa paylaşabilirmi ? çok sevinirim
@marsis.CS
niku12N
kullanıcısına yanıt
benim açil olarak Yaylanın Çimenine olan parçaya ihtiyaçım var notolarını verirsen çok sevinirim kardeşimm :))
ismail türütden-karadeniz'e doğru apolas lermiden-yaban eller çoşkun arslan-ah gemiler apolas lermi-Ta Malliam Ntesprinan ismail türüt-Kırktan Sonra resul dindar-Arabanun Egsozi kazım koyuncu-Fadime onay şahin-Cal Bana Bir Kemence selçuk balcı-GidecegumTorula sinan sami-Ben Nelerden Vazgeçtim sinan sami- İndim Of Çaykara'ya he bide kardeşim çavuşlu diye diye varsa notalarını verebilirmisin ? :)))