ARKADAŞ BU YAZ KEMERE TATİLE GİTMEK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ GÜZEL BİR OTEL VARMI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. PARASI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: votka_limonn
ARKADAŞ BU YAZ KEMERE TATİLE GİTMEK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ GÜZEL BİR OTEL VARMI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. PARASI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
Büyük otellerin hepsi az çok aynı kalitededir. Kemer'deki oteller genelde Rus turistlere hizmet veren "Her şey dahil" veya "Ultra her şey dahil" konseptinde iş yapanlar olduğu için hepsinde kalite 'bayağılık' seviyesinin üzerine çıkmaz. Geceliği 400 TL'nin altındaki tüm otellerin içkileri de yemekleri de vasattır.
Eğer deniz, kum, güneş yapacaksan Kemer dışında bir yere bak. Yok illa Kemer diyorsan trip****or'a girip Kemer diye bak, tüm kullanıcıların yorum ve puanlarına göre otelleri dizersin.
Ben Kemer'in çılgın eğlence hayatına dalacağım diyorsan vasat bir pansiyona git yeter. Zaten üç büyük mekanın hangisine gidersen git "şişe açtıracaksın", e mekanda bir şişe içkiye 250 lira para vereceksen ultra her şey dahile para baymanın ne manası var derim ben.
5 yıldızlı oteller tek bay iki bay falan kabul etmezler ona göre...Ucuz ve küçük otellerde başarılı olma şansın daha yüksek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme