harika duruyor ön sipariş verdik bekliyoruz bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (5. sayfa)
-
-
Kena: Bridge of Spirits oyunundan 12 Dakikalık bir gösterim göreceğiz. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Haziran 2021; 0:23:23 > -
Kena: Bridge of Spirits - Gameplay Trailer E3 2021
-
-
Kena: Bridge of Spirits Blends God of War, Horizon, and Pikmin With Pixar-Level Animation
-
Gameplay KENA: BRIDGE of SPIRITS
-
Çok güzel duruyor ya en ufak merak yoktu şu oyun için ilk duyurulduğu zamanlar ama merakla bekliyorum şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam zaten karışımlara ve ortaya çıkan şeyler oyuncularda daha da merak uyandırdı. God of War / Horizon / Pikmin / birde işin Animasyon tarafı var PIXAR kalitesinde. 2. Gameplay'de daha fazla şey göstermişler. Umarım Sony bu firmayı bünyesine katar diyelim. Potansiyeli yüksek olacak belli ki. :)
-
Kesinlikle hocam ki epey merak uyandırdı çoğu kesim de oyun, bu satışlara da yansırsa ne yapar eder bünyeye kadar Sony.
Bu oyunu da baya merak ediyorum bakalim puanlar nasıl olucak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duyurulduğu ilk yayında en çok aklımda kalan ve ilgimi çeken yapımlardan biri olmuştu. Ciddi beklentim var umarım yanılmam…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kena : Bridge of Spirits (Tribeca demo)
-
Oyunun güzel olmasının yanısıra fiyatı da uygun gerçi yine en pahalısı ps store da satılıyor epic store da oyun 69 TL'den ön siparişte...
-
KENA BRIDGE OF SPRIRITS PS5 Gameplay Walkthrough
-
-
GOW ile Zelda BOTW karşımı sanki Animasyonlar biraz ham geldi çıkışa kadar onu da çözerlerse oyun harika olur.
-
-
Bu oyun kutulu çıkacak mı acaba?
Daha önce sadece dijital çıkacak, satış durumlarına göre sonradan kutulu da çıkabilir diye açıklamışlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X