Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
15.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz pc sahipleri Türkçe oyunlar oynayin 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • womba W kullanıcısına yanıt

Hocam ellerinize saglik

Sizden ricam planet zoo da cevirebilirmisiniz

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sağ olun.

Maalesef şu anda Planet Zoo çevirmek gibi bir planımız yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam peki tropico 6 olabilirmi

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Şu an onun için de bir düşüncemiz yok, bu sıralar yoğun olduğumuz için oyun çevirsek bile yükü fazla olan oyunlara bulaşmak istemiyoruz.

Çeviri plan listeniz var mı ?

• DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt
    Kena ile birlikte yazdan bu yana takipçilerimize açtığımız anket sonucunda planladığımız tüm yamaları -birkaç küçük aksaklık dışında- yayınlamış olduk. Yeni bir yol haritası çizmemiz için tekrar anket açmamız gerekecek.

Pandemi bir anda bitmiş gibi oldu, herkes normal iş hayatına geçince doğal olarak yamalar aksadı. Bu yüzden belli bir süre küçük yamalarla uğraşıp bu sürece ayak uydurabildiğimiz zaman; kısacası daha ferah bir zamanda anket açmayı ve yeni bir yol haritası çizmeyi düşünüyoruz.

Cevap için teşekkürler.. dikkatle takipteyim.

• Emeklerinize Sağlık Yeni Projeleri Merakla Bekliyoruz

@womba evet hallettim teşekkürler tekrardan.

Rusu ile konuşmalarda çokça ingilizce bölüm denk geldi bilginiz var mı acaba bu konuyla alakalı ?

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Rusu'nun eğitim kısmında ve küçük çocukların yan diyaloglarında sıkıntılar olmuş, aynı zamanda haritada da paketleme açısından problemler var. Obur Orman şeklindeki ifadeyi Obur şeklinde gösteriyor. Bir sonraki paketlemede düzelteceğim. Başka hata var mı diye kontrol ediyorum.

• BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz yamanın indirme linkini içeriyor. Yama bittiği için Discord linki paylaşmamızda da bir sakınca yok anladığım kadarıyla.

Kullandığımız reklamlı link zararlı değil, sadece reklam gösteriyor. Yapamayan kullanıcılara da konu altında veya Discord üzerinde yardımcı oluyoruz. Linki direkt forum üzerinden paylaşmanın zararlı olduğunu düşünüyorsanız direkt forum üzerinde de değil, o siteye gitmek ve bağlantıya tıklamak kullanıcının kendi sorumluluğunda.

Yine de zararlı olduğunu düşünüyorsanız konuyu kaldırabilirsiniz.

• Merhabalar,

Ücretli link paylaşımı zaten genel forum kuralları gereği de yasaktır. Bu linkin sitenizde olması durumu değiştirmiyor. Discord, websitesi vb. linkleri konuda direkt bir indirme linkinin bulunması dahilinde paylaşabilirsiniz. @womba

• BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Reklamlı link kullanmak zorundayız. Verdiğiniz kararları ve koyduğunuz kuralları sorgulayarak ne işin felsefesine gireceğim ne de tatsızlık çıkaracağım. Yanlış olduğunu düşünüyorsanız konuyu kapatın, benim fikrimi soracak olursanız ortada ne yanlış ne de zararlı bir durum var. Ama yeni kural böyleyse maalesef yapabileceğim bir şey yok.

• mükemmel iş teşekkürler emeklerinize sağlık

• İndirme linki başka siteye yönleniyor yasak değil miydi?

• Ben ücretli linklerde her kullanıcının yaşadığı durumu buraya bırakıyorum. Konunuz direkt link ekleninceye kadar kilitlenecek ve eklenmediği takdirde bir süre sonra silinecektir.

Desktop 2021.11.02 - 12.33.33.03streamable
    Desktop 2021.11.02 - 12.33.33.03
    https://streamable.com/n2jaka
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.