Arkadaşlar şu çerçevesiz baskı olayı nasıl oluyor ya biri tarif edebilir mi ? Canon PIXMA iX6850 aldım sitesinde a3'e kadar çerçevesiz basabildiği yazıyor. Nasıl yapılacağına dair bilgi bulamadım.
REeL13R
kullanıcısına yanıt
windows yada herhangi resim düzenleme programından baskıya gönderirken yazdırma tercihlerinden resimdeki ayarları yapın. (ölçü burada 10x15 siz hangi ölçüye basacaksanız onu seçin)
yada Canon Quick Menu yazılımından easy photo print programını kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme
windows yada herhangi resim düzenleme programından baskıya gönderirken yazdırma tercihlerinden resimdeki ayarları yapın. (ölçü burada 10x15 siz hangi ölçüye basacaksanız onu seçin)
yada Canon Quick Menu yazılımından easy photo print programını kullanın.
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Belirttiğiniz ayara ulaşamadım mac kullanıyorum. Easy photo print yazılımından denemeliyim sanırım.
REeL13R
kullanıcısına yanıt
yazdır demeden önce bir köşede ayarlar, özellikler, seçenekler gibi birşey olmalı oradan yazıcı özellikleri veya yazdırma tercihleri olarak geçer windowsa göre yazıyorum elbette ama mac'tede mutlaka vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme