Şimdi Ara

kendi bestem. yorumlarınız çok önemli! SLOW (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman Amatör arkadaşlara Destek Olmuşumdur..

Biraz daha iyi Olabilirdi..Senden Bekliyorum İyisin
  • yolun açık olsun.
  • Fena olmamış ama bence sen sadece söyle. Sesin iyi tonda yani yerinde kullanılırsa gayet yumuşak çok iyi iş yapar. Ama bu söz müzik oturmamış gitar dandik çalınmış. Tamamen objektif içimden gelen yorum bu. Eğer yeni başladıysan bu işe çok iyi başarılar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat555

Serkan Murat önün açık olur umarım,ideallerini bilmiyorum aslında ama inşallah herşey güzel olur..

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Her zaman Amatör arkadaşlara Destek Olmuşumdur..

teşekkürler...geçen pazar günü yazdım ve apar topar gitarı alıp kaydettim.o gün hayatımın en kötü günüydü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir acı

yolun açık olsun.

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

Fena olmamış ama bence sen sadece söyle. Sesin iyi tonda yani yerinde kullanılırsa gayet yumuşak çok iyi iş yapar. Ama bu söz müzik oturmamış gitar dandik çalınmış. Tamamen objektif içimden gelen yorum bu. Eğer yeni başladıysan bu işe çok iyi başarılar dilerim.

yorumun için teşekkür ederim.
    bilmem bilirmisin! bazı anlar olur hayatımızda, birşeyler yaparsın, oysa sen bi yerlere odaklanmışsındır, düşünemezsin, önemsemezsin.bende öyle bi an yaşadım işte. çingene çayları meğerse ne kadar önemliymiş benim için ne çok sevmişim anladım, ne kadar mutlu olmuşum istiklalde sırıl sıklam olduğumuzda anladım...
    kalemi bırakır bırakmaz aldım gitarı açtım ses kaydediciyi ne bilim işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Her zaman Amatör arkadaşlara Destek Olmuşumdur..

çok teşekkür ederim.
  • Adamım bestene hayran kaldım, bir daha ayrılık acısı yaşamaman dileğiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judge Of Nights

Adamım bestene hayran kaldım, bir daha ayrılık acısı yaşamaman dileğiyle.

teşekkürler.saol varol... hayat bu... bence ben hep bu ayrılık acısını yaşıyıycam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judge Of Nights

Adamım bestene hayran kaldım, bir daha ayrılık acısı yaşamaman dileğiyle.

umarım kimse çekmez.
  • dostum besten çok güzeldi az önce dinledim ve çok etkilendim galiba yakın zamanda bende yaşadığım için özellikle gitar çok güzeldi umarım bidaha ayrılık acısı yaşamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadaveria

dostum besten çok güzeldi az önce dinledim ve çok etkilendim galiba yakın zamanda bende yaşadığım için özellikle gitar çok güzeldi umarım bidaha ayrılık acısı yaşamazsın.

ben hep sevicem...ve bu acı hep olacak.ne yapsak boş...güzel yorumun için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 6 Ağustos 2006; 15:08:53 >
  • http://rapid@share.de/files/28384489/2.mp@3.html
    Hadi bana da yorum yapın. Ama daha yeni öğreniom ona göre :D (@ işaretlerini silin linkten)
  • bişi deil cnm doğruları söledim böle şeylerin devamını getir kendini geliştir ok.by
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sajjad_Ali

http://rapid@share.de/files/28384489/2.mp@3.html
    Hadi bana da yorum yapın. Ama daha yeni öğreniom ona göre :D (@ işaretlerini silin linkten)

slm.müzik çok hoşuma gitti...tarzlarımız aynı..sen solomu attın yoksa arpej mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 6 Ağustos 2006; 15:07:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanblg

quote:

ikide benim. ilk arpeji atıp sonda üzerine solo atıyorum bu arada direk doğaç çaldım onu bidaha çal desen çalamam

• quote:

quote:

quote:

ikide benim. ilk arpeji atıp sonda üzerine solo atıyorum bu arada direk doğaç çaldım onu bidaha çal desen çalamam

yani arpeji ayrı, soloyu ayrı attın , daha sonrada ikisini birleştirdin öylemi...?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani arpeji ayrı, soloyu ayrı attın , daha sonrada ikisini birleştirdin öylemi...?

hayır hocam şimdi ilk arpeji yapıyorsun sonra onu açıyorsun winamptan adobe audition var program onu açıyorsun orada ses kaydına gelecek donanım felan ayarlıyorsun sonra sen winamptan çalan şarkıya solonu atıyorsun hep winampı hem senin çaldıını kaydedip birleştiriyor ayrı ayrı çalmıyorsun. Yani soloyu atarken duyuyorsun arpeji.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır hocam şimdi ilk arpeji yapıyorsun sonra onu açıyorsun winamptan adobe audition var program onu açıyorsun orada ses kaydına gelecek donanım felan ayarlıyorsun sonra sen winamptan çalan şarkıya solonu atıyorsun hep winampı hem senin çaldıını kaydedip birleştiriyor ayrı ayrı çalmıyorsun. Yani soloyu atarken duyuyorsun arpeji.

iyi emek vermişsin, emeğine sağlık dostum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.