Şimdi Ara

Kendi bestemi yaptım (link-ciddi yorumlar yapin) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim anlamadığım bir nokta var, şarkının yazım ve kayıt aşamasında yaptığınız şeyi dinleyip analiz yapıyor musunuz? Kendinize objektif yorumlar getiriyor musunuz?
    Yani sonra eleştirince bu forumda ben kötü oluyorum, kimse demesin ondan sonra bu ülkede müziğe dair birşeyler gelişmiyor diye.
    Diğer konuda da adam şarkısını paylamış, olmamış dediğim için trip mi atmış sitem mi etmiş artık anlamadım.
    Ooo kardeşim süper olmuş helal devam et mi demem gerekiyor?
    İnsanlara dinletmeden önce bu yorumları kendiniz yapmanız gerekiyor güzel kardeşim, yaşın genç böyle denemelerde bulunmanız çok güzel tebrik ediyorum. Ancak kulak tırmalayan ciddi sorunları kendiniz görmeniz gerekiyor, çözüm üretmeniz gerekiyor.
    Yazmışsınız, kayıt etmişsiniz bize kadar getirmişsiniz şarkıyı ama rica ediyorum dikkatli yapın.
    Senkron, ton vs bu sorunları kendiniz görüp müdahele etmeniz gerekiyordu. Tamam şarkıyı yazdık bize ait birşey oldu çok güzel oldu ile bitmiyor bu iş.

Birazdan gelir niye böyle yazdın, niye eleştirdin, niye kötü yorum yazdın mesajları, destek olmak çok iyi olmuş kardeşim diyerek samimiyetsiz yorumlar yapmak değildir.

• Akorlar ve tonlar hep ayni. Caldigin akor ile solo uyusmuyor.
    Profesyonelleşmediğin bir enstrumandan digerine atlamissin, olmamis.
    Ritm duygusu pek oturmamis, kaydi alirken mi sorun yasadin bilmiyorum fakat ritm adına bir sey bulamadim.
    Arkadasin da dedigi gibi gitarini gelistirmelisin, parca baslarken gitar amatörce duyulsa da sanki hos bir muzik duyacakmis gibi bi hissiyat veriyor, sonrasinda cok bozuluyo isler. Diger enstrumanlari birak, once birisinde yogunlas. Ve akorlari cok fazla tekrar etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı şeyi soyleyecektim akor ile solo uyuşmazlığı var ama genciz daha bende de benzer durumlar mevcut muhim olan kendimizi mumkun olduğunca düzeltmeye çalışmamız... ha kulağa hoş gelen bölümler mevcut parçada cidden piyasadaki bestlerin %60 ını sollar geçer solyu bozma ama akorlarla biraz daha oyna derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Düşünce güzel ancak olmamış.
    Benim anlamadığım bir nokta var, şarkının yazım ve kayıt aşamasında yaptığınız şeyi dinleyip analiz yapıyor musunuz? Kendinize objektif yorumlar getiriyor musunuz?
    Yani sonra eleştirince bu forumda ben kötü oluyorum, kimse demesin ondan sonra bu ülkede müziğe dair birşeyler gelişmiyor diye.
    Diğer konuda da adam şarkısını paylamış, olmamış dediğim için trip mi atmış sitem mi etmiş artık anlamadım.
    Ooo kardeşim süper olmuş helal devam et mi demem gerekiyor?
    İnsanlara dinletmeden önce bu yorumları kendiniz yapmanız gerekiyor güzel kardeşim, yaşın genç böyle denemelerde bulunmanız çok güzel tebrik ediyorum. Ancak kulak tırmalayan ciddi sorunları kendiniz görmeniz gerekiyor, çözüm üretmeniz gerekiyor.
    Yazmışsınız, kayıt etmişsiniz bize kadar getirmişsiniz şarkıyı ama rica ediyorum dikkatli yapın.
    Senkron, ton vs bu sorunları kendiniz görüp müdahele etmeniz gerekiyordu. Tamam şarkıyı yazdık bize ait birşey oldu çok güzel oldu ile bitmiyor bu iş.

Birazdan gelir niye böyle yazdın, niye eleştirdin, niye kötü yorum yazdın mesajları, destek olmak çok iyi olmuş kardeşim diyerek samimiyetsiz yorumlar yapmak değildir.

Süremiz kısıtlıydı ve ben kız arkadaşımın doğum gününe yetiştirmek zorundaydım hocam. Eksikler tabi ki var ama 3 saat sürdü kayıtlar yani maddi imkanlarımız daha iyi olsa daha uzun ve daha profesyonel bir müzik sunabilirdik. Eleştiriler için sağolun. Yaş kaç bu arada hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devillunar

bende aynı şeyi soyleyecektim akor ile solo uyuşmazlığı var ama genciz daha bende de benzer durumlar mevcut muhim olan kendimizi mumkun olduğunca düzeltmeye çalışmamız... ha kulağa hoş gelen bölümler mevcut parçada cidden piyasadaki bestlerin %60 ını sollar geçer solyu bozma ama akorlarla biraz daha oyna derim...

Akor ve solo cidden uyuşmuyor mu Solo çalarken arkada ki ritimden mi bahsediyorsunuz?
  • up
  • Up

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.