Şimdi Ara

Kendi blogunuzu oluşturabileceğiniz wordpress tabanlı sistem hazırladım ve huzurunuza sunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir web sitesi açtım. Siteye üye olduğunuzda kendi web sayfanızı kurabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz. Amacım herkesin facebook gibi sınırlı alanlarda resim müzik video paylaşım eklemek yerine aynı zamanda kendi firma tanıtımlarını yapabileceği bloglarını açabileceği bir site düzenlemek. Şu an ilk sürümü yayında yaklaşık 6 adet tema bulunmakta. Bu temalara dilediğiniz gibi müdahele edebiliyorsunuz. Blogger tarzı sitemiz blogger'den daha kapsamlı olacağını düşünüyorum ve geliştirmek için elimden geleni yapacağım. Sadece düşüncelerinizi bekliyorum nereye ne yapılmalı olumlu olumsuz öneri destek ve itirazlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Webmucit

• Google Adsense kabul ediyor mu ?
  • Tamamen ücretsiz mi ? Sen 15 gün almadan sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Google Adsense kabul ediyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: DH Expert

Tamamen ücretsiz mi ? Sen 15 gün almadan sorayım.

Google adsense denemedim dilerseniz bir blog açıp reklam alabilirsiniz. Google tarafından reddedilmediğim için olumsuz onay alacağınızı zannetmiyorum. Site içerisinde indirilebilecek bir içerik bulunmadığı için yasal olarak görüntülenmektedir. Herhangi bir ücret kesinlikle almayacağım. Hatta istek ve taleplerinize göre de hareket edeceğim.
  • Hocam diyelim 1 kullanıcı google'dan banlandı bu diğer siteleri etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blogger açarım daha mantıklı çökme gibi bir durumda olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    Hocam etkilemez çünkü siz google url'nizi ekle dediğinizde google'de ayrı bir site olarak görüntülenir. sizin sayfanız açıldığında webmucit domainine bağlı farklı sayfa olarak görüntülendiğinden o sayfa sadece etkilenir. sitede webmucit'e ait domain dışında hiçbir içerik bulunmamaktadır. sadece bizim banlamamız olur o da şöyle örneğin bir müzik sitesi düzenlersiniz. buraya mp3 dosyası yüklersiniz. bunun kaldırılması için size uyarı maili göndeririz. yada hak sahibi bize konu ile ilgili mail gönderirse kaldırılmasına ait üyeye mail göndeririz. 1 kaç gün içerisinde kaldırılmadığı takdirde site banlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hitaba baktığımda bu işte istemeden de bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum
  • Slim_R kullanıcısına yanıt
    Hitap konusunda haklı olabilirsiniz. Ankaralayız ince kibar konuşamayabiliriz ama dürüstlük konusuna gelince de sizinde haklı olduğunuzu düşünerek sitemizin geleceğini zaman göstereceğini söyleyebilirim. Belki aramızda bir kaç kişi dener ve olumlu olumsuz dönüş yapar. Ben 6 yıldır web siteleri ile uğraşıyorum ve isteğe bağlı firmalara web sitesi açıyorum. Kendi açtığım web sitelerin içeriği illegal içerik bulunmaktaydı. ziyaretçi sayısı çoktu yalnız ziyaretçiler sadece eklediğim içerikten faydalanıyorlardı. Bu projedeki amacım artık her ziyaretçi sitede kendi alanını açsın ve kazanmaya başlasın. Burda sizinde belirttiğiniz gibi bizim kârımız şu olur sadece ismimiz duyulsun bize yeter. Yani bir arkadaşımız çıkıpta "kardeş adamlar basit ama güzel kaliteli bi iş yapmışlar" desin o bizim için yeter. sadece beklentimiz bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1824genc56

Hitap konusunda haklı olabilirsiniz. Ankaralayız ince kibar konuşamayabiliriz ama dürüstlük konusuna gelince de sizinde haklı olduğunuzu düşünerek sitemizin geleceğini zaman göstereceğini söyleyebilirim. Belki aramızda bir kaç kişi dener ve olumlu olumsuz dönüş yapar. Ben 6 yıldır web siteleri ile uğraşıyorum ve isteğe bağlı firmalara web sitesi açıyorum. Kendi açtığım web sitelerin içeriği illegal içerik bulunmaktaydı. ziyaretçi sayısı çoktu yalnız ziyaretçiler sadece eklediğim içerikten faydalanıyorlardı. Bu projedeki amacım artık her ziyaretçi sitede kendi alanını açsın ve kazanmaya başlasın. Burda sizinde belirttiğiniz gibi bizim kârımız şu olur sadece ismimiz duyulsun bize yeter. Yani bir arkadaşımız çıkıpta "kardeş adamlar basit ama güzel kaliteli bi iş yapmışlar" desin o bizim için yeter. sadece beklentimiz bu...

Takipteyim o halde

• Mesaj bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.