Şimdi Ara

Kendi Çerçeveni Kendin Yap.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

Geri vites kamerası da tamam

Kendi Çerçeveni Kendin Yap..

naptın sen ya
    beni geçeceksin
    307 yi doldurmaya başlayan bir arkadaş daha çıktı.

hocam eline saglik guzel olmus.ben resimde ki renkli cizgilere takildim.sanki otomatik park asistanlarindaki park alanini belirlediklerindeki ortaya cıkan cizgilere benziyor.bole bi ozellikle bir ilgisi var mi sendeki cizgilerin?varsa bu ozellik teypteki yoksa kamerada mi?

• O çizgilerin fonksiyonunu pek çözebilmiş değilim.Arkada herhangi bişey olmadığı zaman çizgiler çıkmıyor.Uzak mesafede bir cisim varsa çizgiler titriyor.Mesafe azalınca çizgiler sabitleşiyor.
    Yanlız özellikle geceleyin park etme işini çok kolaylaştırdı.Kamera gece görüşlü olduğu için çok karanlık bir yere gündüz rahatlığında yanaşabiliyosun..
    Çizgiler teybin fonksiyonu..
  • Düzeltiyorum,çizgilerin bir özelliği yok.Sanırım sadece yolu dengelemek için konmuş yada dediğiniz gibi park asistanlarına benzetmek için
  • quote:

Düzeltiyorum,çizgilerin bir özelliği yok.Sanırım sadece yolu dengelemek için konmuş yada dediğiniz gibi park asistanlarına benzetmek için

• vay be hll olsun güzel olmuş. Bizde geziyoruz takamızla öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

vay be hll olsun güzel olmuş. Bizde geziyoruz takamızla öle

Geç dalganı bakalım
  • Arabama 4 lastik almayı düşünüyorum..205/55/16
    Lassa impetus revo(yeni çıkmış,çok övdüler)
    160 ytl * 4 =640 ytl fiyat aldım.
    Sizce uygun mu?

• nokian h aldım çok memnunum
    fazla bir fark da yok üstelik fiyat olarak

incelemeni tavsiye ederim.
    çok memnunum.

aynı ebadı 307 de kullanıyorum.
  • quote:

Arabama 4 lastik almayı düşünüyorum..205/55/16
    Lassa impetus revo(yeni çıkmış,çok övdüler)
    160 ytl * 4 =640 ytl fiyat aldım.
    Sizce uygun mu?

Bende de 307 var. Lassa kesinlikle tavsiye etmem. Ben cooper XTC aldım 4 adet. Kia USA'den ithal ediyor. Ses olayı kesinlikle yok. Avrupada 307 lere bu lastiği öneriyorlar link aşağıda
    Bilgi istersen cevaplarım..(205 55 16 aldım )
    http://www.sintontyres.co.uk/products/?pattern=Zeon+XTC

• Yol tutuşu ve ıslak zemin performansı kullanıcı olarak Nokian dan daha iyidir diyebilirim.

• Yüksek Performans Lastiği serisi olduğu için aynı zamanda dayanıklı. Fren performansı mükemmel, tanesi:196.00-YTL olması lazım ama hakkını veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Rahatsız edici olan yol sesi yok oldu. Sen linkleri incele anlarsın diye düşünüyorum...
  • Bu lastik nerden bulunur?Herhangi bir sorun çıktığında kime başvurulur.
  • quote:

Bu lastik nerden bulunur?Herhangi bir sorun çıktığında kime başvurulur.

Çelik Motor Kia (Sorento) yetkili satıcılarında bulunur.. Servis gibi sorunları yok. Benim lastiğe çivi girdi adamlara kıllık olsun diye telefon ettim lastik tamir parasını bile ayarladılar...Sen düşün
  • Bayram tatilinde 100.000 km yi tamamladım ve bir hatıra fotoğrafı çetim.
    Daha nice 100.000 kilometrelere

• quote:

Orjinalden alıntı: Serbulent_2626

Yol tutuşu ve ıslak zemin performansı kullanıcı olarak Nokian dan daha iyidir diyebilirim.

ispatlayabilir misin ?

• Nokian'ı ben Golf 5'de kullandım.Yaklaşık 3 ay diyebilirim. Lastik kaliteli ama XTC kadar değil. Örnek olarak Yağmurlu havada (İstanbul'a giderken AliFuat paşada ) ani bir duruşlarda farkı anlıyorsun. Bende nokian kullanırken üstüne lastik tanımam demiştim ama daha XTC kullanmamıştım.

Yol tutuş ve ses olarak az bir fark var ama XTC bir adım önde.Nokian kullanırken ses olayı yok gibiydi, şimdi ise YOK. Adamlardan müşteri ilişkileride çok iyi. Ben İst.dan kargo ile getirdim. Lastikleri taktıracağım servis bilecik'te yoktu. Müşteri ilişkilerine durumu ilettim taksitten 30.00YTL düştüler. Lastiğe çivi girdi adamlara sırf şikayet olarak bildirim taksitten 10.00 YTL düştüler. Çok büyük meblağlar değil ama ilgi alaka ve müşteriye değer vermeleride güzel.

Dediğim gibi kalite olarak bir adım önde. Ses olayını tamamen kesmişler, ıslak performansı çok ama çok iyi, yol kavraması, performansı iyi değil çok iyi. Bunu sana yazılar veya rakamlarla anlatma gereği duymuyorum çünkü bizzat yaşadım. Bazen o araba dergilerindeki testlere değil olayı bizzat yaşayanlara kulak vermek gerektiğine ve fanatiklik yapmamak gerektiğine inanıyorum.

Zaten herkezin bildiği gibi başarı ayrıntılarda gizlidir. Bu lastiği ben yaklaşık 5000 km oldu kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Ama kışlık lastiğini bilmiyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu...

• nokianı golf 5 de kullanmşsın
    şimdi XTC yi 307 de mi kullanıyorsun?
  • Burada gezmediğim lastikçi kalmadı.Ne nokian satan var,nede cooper(kia bayide yok)
    Ama lassadan vaz geçtiğimi söyleyebilirim.Arabamın üzerinde pirelli p6000 takılı.Onlardan zaten memnun değilim..
    Galiba lastik için büyük bir şehre gitmem gerekecek.
  • vay bea guzel olmus. elin baya yatkın bu işlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kübr@nıL

vay bea guzel olmus. elin baya yatkın bu işlere

Sağol hocam.Uğraştık biraz işte.Çaresizlik insana neler yaptırıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.