quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif Ben Kız Değilim Yalnız sorun yok bende erkek diilim zaten
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif Ben Kız Değilim Yalnız sorun yok bende erkek diilim zaten demek bayansın;bende erkeğim.tanışalım ne dersin? jogo senin gereksizlerin en güzel kızı olduğunu dünya alem biliyor zaten @LesSien mahlas ELaif bi PM de ben alayım lütfen
quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif Ben Kız Değilim Yalnız sorun yok bende erkek diilim zaten kendi dünyamdan güzel yermi war yaw
quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif size bi tavsiyede bulunayım eğer mutlu olmak ıstıyorsanız ayakkabı alın Lessie sevdim seni
quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif Ben Kız Değilim Yalnız sorun yok bende erkek diilim zaten demek bayansın;bende erkeğim.tanışalım ne dersin? jogo senin gereksizlerin en güzel kızı olduğunu dünya alem biliyor zaten yok canım tülayla karıştırıyo olmayasın;imzasında bile "en güzel benim yazıyo"
quote:Orjinalden alıntı: CaN® quote:Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif size bi tavsiyede bulunayım eğer mutlu olmak ıstıyorsanız ayakkabı alın Lessie sevdim seni bende senı can @metborn yenilik iyidir @T cetveli sana hokkalı bı pm atıcan @pooca ben kendı dunyamda ne oldum delisi oldum @jogo en güzel sensın avatarına bakılırsa