Şimdi Ara

Kendi ellerim ile evimde ki termosifonun rezinstansını söktüm ve içinden çıkanları kaydettim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
14.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Faydalı konu.Uzun zamandır böyle gülmemiştim hocam neler çekmişsiniz öyle
  • Hoop birileri okumaları görmeli :D:D:D
  • Ulan çok merak ettim de videolar uçmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Ulan çok merak ettim de videolar uçmuş

Aha şimdi yükledim kod veriyor oynatmıyor. Mail attım bakalım üyeliğimi gözden geçirecekler mi.
  • Hocam youtube a yükleseniz?

• Ben hatırlamıyorum bu konuyu. Tekrar video isterük.
  • Konuya baktım bende uyguladım ama sınıntı var ilk başta çok sıkmadım kapatma vidasını damla damla su akıttı sonra iyice sıktım şimdi de 10 saniye bir damla geliyor bayağıda sıktım vidayı uykularım kaçtı sinirden ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: engonge23

Konuya baktım bende uyguladım ama sınıntı var ilk başta çok sıkmadım kapatma vidasını damla damla su akıttı sonra iyice sıktım şimdi de 10 saniye bir damla geliyor bayağıda sıktım vidayı uykularım kaçtı sinirden ne yapabilirim
    İki ay geçmiş üstünden büyük ihtimalle yenisini almışsındır. O zaman görseydim rezistansı tekrar söküp contayı dikkatlice yerine oturmanızı ve rezistans üstünde ki vidaları teker teker hafifçe sıkarak sıkılaştırma işlemini yapmanızı söylerdim. Sonuç olarak sızıntı vidaları dengesiz sıkmanızdan kaynaklanmakta.
  • Kakamı biriktiriyorum aha burada desen inanırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

İki ay geçmiş üstünden büyük ihtimalle yenisini almışsındır. O zaman görseydim rezistansı tekrar söküp contayı dikkatlice yerine oturmanızı ve rezistans üstünde ki vidaları teker teker hafifçe sıkarak sıkılaştırma işlemini yapmanızı söylerdim. Sonuç olarak sızıntı vidaları dengesiz sıkmanızdan kaynaklanmakta.

Alıntıları Göster
    Hocam hala aynı şofbeni mi kullanıyorsunuz

• yemek yerken izlememeliydim. dayanamadım. teşekkürler.
  • ben termosifon girişine bu aparattan kendim
    taktım. içinde bir çeşit tuz var adını hatırlamıyorum. takali beş yıl oluyor o zaman forumlardan bulmuştum. unuttum biraz araştırmayla bulurum. termosifon a giden suyun içindeki kireçi notralize ediyor ve cihazı koruyor. içindeki tuzu değiştirmedim birkaç yılda bir değişmesi gerekiyordu. cihaz şu an ilk günki performansında.

Kendi ellerim ile evimde ki termosifonun rezinstansını söktüm ve içinden çıkanları kaydettim.

buldum

Kendi ellerim ile evimde ki termosifonun rezinstansını söktüm ve içinden çıkanları kaydettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 3 Ocak 2020; 18:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

ben termosifon girişine bu aparattan kendim
    taktım. içinde bir çeşit tuz var adını hatırlamıyorum. takali beş yıl oluyor o zaman forumlardan bulmuştum. unuttum biraz araştırmayla bulurum. termosifon a giden suyun içindeki kireçi notralize ediyor ve cihazı koruyor. içindeki tuzu değiştirmedim birkaç yılda bir değişmesi gerekiyordu. cihaz şu an ilk günki performansında.

buldum

o cihazı ben kullansaydım yinede söker termosifonun içine bakardım. Rezistansta kireç birikti mi diye. Dibinde tortular olabilir.

• csb taşı görünceye kadar inanabilirdim ama taş bütün inandırıcılığı yitirmiş.
  • Hocam hallettim silikon çektim halloldu çok şükür kullanıyorum

• Herkesin elinden gelir bu iş. Yapın temizleyin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.