Şimdi Ara

Kendi Film Arşivim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben böyle bi listede Great Escape gibi kült olmuş bi filmide beklerdim ama arkadaşların bu işte yeni oldukları belli
  • bende arşivimi yapıyorum ama evde saklayacak yerim yok artık kutulamıyacam eskiden kutuluyordum 120 tane kutulu var bu arada dvd arşivi yapanlar dvd'lerini nasıl saklıyorlar bendeki dvd'ler resimli nasıl saklayacağımı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Ben böyle bi listede Great Escape gibi kült olmuş bi filmide beklerdim ama arkadaşların bu işte yeni oldukları belli

ne yenisi ya bu arşiv 2 senelik birikim tabi internetten indirmekle bu kadar oluyo bi 200 tane daha film lazım sonra bi eksik kalmıyo kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

quote:

Ben böyle bi listede Great Escape gibi kült olmuş bi filmide beklerdim ama arkadaşların bu işte yeni oldukları belli

ne yenisi ya bu arşiv 2 senelik birikim tabi internetten indirmekle bu kadar oluyo bi 200 tane daha film lazım sonra bi eksik kalmıyo kanımca

bunu diosan saglam bi arsivci deilsin ozaman çünkü film arşivinde eksik herzaman wardır nerde bu arsivin Akira'sı,RAN'ı, Modern Times'i, Dreams'i, Black Cat White Cats'i 200 filmle buaçıgı kapatamazsın çok çalışmalısın çooook

• quote:

Orjinalden alıntı: aLeX_BuRaK

bende arşivimi yapıyorum ama evde saklayacak yerim yok artık kutulamıyacam eskiden kutuluyordum 120 tane kutulu var bu arada dvd arşivi yapanlar dvd'lerini nasıl saklıyorlar bendeki dvd'ler resimli nasıl saklayacağımı düşünüyorum.

divx film arşivi zarflarda çantasında.. dizlerim ise kutulu filmleri kutulamaya kalksak olmaz filmleri kutulamak yer sıkıntısına yol açabilir dedigin gibi
  • quote:

great escape i iki gün önce indirdim...bu listede yok zaten ama diğer topikte güncellenmiş son hali var...zaten şu aralar imdb top 100 den eksik olanları indirmekle meşgulüm...1 hafta sonra top 100 den hiç eksik kalmamış olucak...için rahat olsun...

ha bu arada ufak bir not...ben bugüne kadar sadece bir kez takasa girdim...ondanda 200 civarı film aldım..onun haricinde geri kalna hepsini kendim indirdim bearshare torrent emule kullanarak...hemde daha geçen aya kadar 256 sınırsız bağlantıyla indiriyordum...bu da küçük bir dipnot olsun...yani yeni değiliz bu işte...1 seneyi geçti film arşivine başlayalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Unot -- 4 Şubat 2007; 19:16:44 >

• NO RETREAT NO SURRENDER listenin 400 üncü sırasındaki bu filmi almak istiyorum film nasıl vcd mi divx mi ve alt yazılı fanmı naıl haledebilirizz..gerekise başka filmlerde alabilirm..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.