Şimdi Ara

Kendi Forumumuzda Emreye Sevgimizi gösteremeyecek miyiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam o konuda bende tartistim neden cunku karsilikli satasma oluyor. Hani mesela konuyu acan arkadas sirf iyi niyetle acsada, bir FB li arkadas gelip "GS nin yarasi var" gibi bir aciklama yapinca inan ister istemez yorum hakki geliyor. Bu olay karsilikli olmali. Bir insan Emre Belozoglu Fan Club acar ise kimse bir sey diyemez ve hic bir yonetici de kilitliyemez.

Emre bence Turkiye tarihinin en yetenekli oyuncularindan. Yakin zamanda ilk 5 e bile rahat rahat girer
    Emre bence FB tarihinde unutulmayacak oyunculardan.
    Emre bence ileride FB nin teknik direktoru olacak kisi. Yani bu saatten sonra Emre hep FB camiasinda olur. (Ha yeni bir yonetim gelir, kelle kesmek icin Emre yide keserler orasini bilemem)

Bunlar konusulsa zaten eger durduk yere bir GSli gelip Emre soyle boyle derse provoke etmis olur konuyu. Burada onemli olan cevap hakki doguracak seylerden kacinmak.

Ha Emre nin yaptigi bir cok hareketi bir suru FBlide tasvip etmiyor, bunu sahsen cevremden biliyorum, ama ayni bu kisiler asla Emre nin takima verdigi katkiyida gormemezlikten gelmiyorlar.

Ama dogru o konu nun acilma nedeni masum, fakat sonrasi iyice dagilmis.

Tekrar soyluyorum. Emre Fan Clup acilir ise, o klup kapatilmaz, sadece provoke eden mesajlar silinir.

@ HearhQuake

Hocam artik A35A global ismim Overclock.net harici.

Yeni bi avatar ustunde calisiyorum.

Ismim ARDA, sehir Izmir yani 35.

3 R harfine, 5 de D harfine donusecek ve sonra tekrar 35 olacaklar.

Gormemisim avatari olmus misali

Tam Ergen Style ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: A35A

@ BlackRaven

hocam o konuda bende tartistim neden cunku karsilikli satasma oluyor. Hani mesela konuyu acan arkadas sirf iyi niyetle acsada, bir FB li arkadas gelip "GS nin yarasi var" gibi bir aciklama yapinca inan ister istemez yorum hakki geliyor. Bu olay karsilikli olmali. Bir insan Emre Belozoglu Fan Club acar ise kimse bir sey diyemez ve hic bir yonetici de kilitliyemez.

Emre bence Turkiye tarihinin en yetenekli oyuncularindan. Yakin zamanda ilk 5 e bile rahat rahat girer
    Emre bence ileride FB nin teknik direktoru olacak kisi. Yani bu saatten sonra Emre hep FB camiasinda olur. (Ha yeni bir yonetim gelir, kelle kesmek icin Emre yide keserler orasini bilemem)

Bunlar konusulsa zaten eger durduk yere bir GSli gelip Emre soyle boyle derse provoke etmis olur konuyu. Burada onemli olan cevap hakki doguracak seylerden kacinmak.

Ha Emre nin yaptigi bir cok hareketi bir suru FBlide tasvip etmiyor, bunu sahsen cevremden biliyorum, ama ayni bu kisiler asla Emre nin takima verdigi katkiyida gormemezlikten gelmiyorlar.

Tekrar soyluyorum. Emre Fan Clup acilir ise, o klup kapatilmaz, sadece provoke eden mesajlar silinir.

@ HearhQuake

Eskisinin manasi neydi merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

@ BlackRaven

@ HearhQuake

Eskisinin manasi neydi merak ettim

Ilk ismin bas harfi i
    ikinci ismim ARDA
    soyadimin basharfi s

iARDAs

cok orjinal di mi?

• @A35A

Garip nicklerin var hocam

• quote:

@A35A

garip bi adamim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: derdiyok46

Emre ile ilgili ne zaman konu açılsa gsliler damlıyor ayıptır ya her konumuzu baltalıyorsunuz bilerek tartışma çıkartıyorsunuz sonra konum kapanıyor yeter

forum destege şikayet et durumu . daha sonra Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne durumu anlatan bir konu aç . benimde konum bu sebepten silinmişti bir iki kendini bilmez konuyu sabote etmişti sonra silindi konu bende ugraştım geri getirttim konuyu
    ayrıca her konu açtıgında altına belirt '' başka takım taraftarı yüzünden çıkacak tartışmalarda İŞİN KOLAYINA GİDİP KONUMU SİLMEYİN , silinmesi gerekenleri silin asıl görevinizi yapın '' diye

Silinmesi gerekenleri silince konu kalmıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: derdiyok46

Emre ile ilgili ne zaman konu açılsa gsliler damlıyor ayıptır ya her konumuzu baltalıyorsunuz bilerek tartışma çıkartıyorsunuz sonra konum kapanıyor yeter

forum destege şikayet et durumu . daha sonra Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne durumu anlatan bir konu aç . benimde konum bu sebepten silinmişti bir iki kendini bilmez konuyu sabote etmişti sonra silindi konu bende ugraştım geri getirttim konuyu
    ayrıca her konu açtıgında altına belirt '' başka takım taraftarı yüzünden çıkacak tartışmalarda İŞİN KOLAYINA GİDİP KONUMU SİLMEYİN , silinmesi gerekenleri silin asıl görevinizi yapın '' diye

Silinmesi gerekenleri silince konu kalmıyor bazen.

ama silinmesi gereken silinince konunun özü kalıyor bende ettiysem konuyla alakasız bişey onuda silin hatta komple silin ilk konu açılışı yorumu kalsın . benim görüşüm böyle

• Ya yönetici yapmayın şu bölüme yada gerçekten Fenerbahçeli birini yönetici yapın çünkü burası Fenerbahçe bölümü tek yapması gereken provakatörleri temizlemek başka birşey değil.

Açılmış bir konu herkes emreye sevgisini gösteriyor geliyor Gs'liler laf dalaşına giriyor diye FB'li yönetici konuyu kilitliyor var mı böyle birşey ?
  • quote:

quote:

@A35A

garip bi adamim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Ya yönetici yapmayın şu bölüme yada gerçekten Fenerbahçeli birini yönetici yapın çünkü burası Fenerbahçe bölümü tek yapması gereken provakatörleri temizlemek başka birşey değil.

Açılmış bir konu herkes emreye sevgisini gösteriyor geliyor Gs'liler laf dalaşına giriyor diye FB'li yönetici konuyu kilitliyor var mı böyle birşey ?

Sizi rahatsız edenlere cevap vermek yerine sadece şikayet et butonunu kullansak o sorun yaşanmayacak. Öbür türlü konuya 50 cevap geliyorsa 30-35 tanesi karşılıklı atışma içerikli oluyor. Konunun bütün bütünlüğü bozuluyor.
  • Galatasaray da oynarken de,İnter ve Fenerde oynarkende,beğendiğim bir futbolcu.Hele o İnterde ne top oynuyordu.Recobayı yedek klübesine yollamıştı.Ozamanlarda ileri 2 li arkasnda,serbset oynardı.Daha bir ofansifti.Bildiğim kadarı ile Fenerbahçede,ön liberoluk bile yaptı(?).
    Takımınızın en iyi oyuncularından değil,en iyisi.Bencede kıymetini bilin(ironi filan yok).
  • Ya bu konu çok seviyeli gidiyor.Hemen bi trollük yapayım tamda dışarı çıkarken konu çöp olsun.

Yok be abi özlemişiz böyle seviyeli konuları.Ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Ya bu konu çok seviyeli gidiyor.Hemen bi trollük yapayım tamda dışarı çıkarken konu çöp olsun.

Yok be abi özlemişiz böyle seviyeli konuları.Ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar.

lann şimdi 10dk lık emre videosu izledim neyini seviyonuz şu adamın

banada iyi geceler

• Emre Fenerbahçe'de en sevdiğim futbolcudur .
  • Emre en iyi yerli Türk oyuncu, futbolu birakinca cok arayacak Türk milli takimi onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cevap vermeyeceksin,bloklayacaksın.
    Aynı şekilde Galatasaraylılarda kendi forumlarında provoke eden Fenerbahçelileri bloklayacaklar.İnsan gibi duramayanlar bloklandıkça kendi aralarında kavga edip,dursunlar.

Eh blok butonu bunun için var.
  • ....emre belözoğlu emre belözoğlu oooooo oooo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.